Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/26/2012

Sfarsitul de Saptamana #20

20= 20 de săptămâni, e ceva :o...
Săptămâna aceasta a fost foarte... nu găsesc cuvântul, chinuitoare?. Mă simțeam vinovat de anumite lucruri personale :|, dar am scăpat de starea aia, cam tarziu dar am scăpat cu ajutorul cititului, muzicii și chiar cu un film bun. Vineri am primit un minunat cadou, pentru mine înseamnă enorm de mult! "." Nu vă pot arăta pentru că nu am luat baterii pentru aparatul foto (nu l-am mai folosit de ceva vreme x_x ), o să vă arăt Vineri despre ce e vorba.
Că tot vorbeam de muzică, mi-am adus aminte cât de mult ascultam trupele mele preferate când eram un piciulică. Aveam multe casete audio și ascultam la casetofon (ce vremuri...). Acum casetofonul e înlocuit cu laptopul, mp3-ul, ipod-ul sau telefonul iar casetele cu CD-urile.
Îmi amintesc de o întâmplare amuzantă, eram la cămin și cântam unele melodii, până m-a auzit Doamna și a chemat-o pe sora mea la cămin. Doamna i-a spus surorii mele ce cântam eu la camin :
"Jimi, jimi îți plac fetițele în bikini..."
"Suzana mi-ai furat banana..."
:)) [hahaha!]


O melodie veche, veșnic neuitată.

Sper că ați avut un sfârșit de săptămână fain!

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. Si eu mai ascult melodiile vechi, cele care se dadeau inainte la radio sau la tv. Sunt dragute si unele inca par originale din punct de vedere al versurilor fata de cele noi.

  RăspundețiȘtergere
 2. ei bine, acum dsa, am un sfarsit de saptamana perfect....chiara daca a inceput deja saptamana 21...

  RăspundețiȘtergere
 3. si pt. mine a fost un week-end perfect, sambata am vazut jocurile foamei, iar duminica a fost soare, cald si..ziua mea..

  RăspundețiȘtergere
 4. degeaba , tot piesele vechi sunt cele mai bune.azi nu vezi decat piese in engleza , si alea cu 2 versuri care se repeta intruna...au trecut vremurile bune.

  RăspundețiȘtergere
 5. ioana alexandra26 martie 2012, 19:13

  ahhh deci ador piesele vechi, si mai ales ale baietiolor de la Akcent. dar nu stiu care varianta imi place mai mult-Dragoste de inchiriat sau Kylie:X

  RăspundețiȘtergere
 6. De cand nu am mai ascultat melodia asta:))

  RăspundețiȘtergere
 7. mi-a placut intotdeauna Akcent.au ei ceva special.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate