Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/14/2012

Culorile Dragostei 2 : Albastru de Safir de Kerstin Gier Recenzie

"Fiecare epocă este un sfinx care se surpă-n abis de îndată ce i-a fost descifrată enigma."
Călătoriile în timp pentru Gwen devin o obișnuință, chiar dacă este conștientă de faptul că se expune pericolelor, iar Lucy și Paul nu au fost prinși. Scopul lui Gwendolyn și al lui Gideon de Villiers era precis, trebuia să-i găsească pe cei care au fugit și doar sângele lor pot completa cercul. Dar ce se întâmplă când sângele este adunat, iar cercul este complet? Gwen speră să găsească răspunsul, chiar dacă trebuie să se întoarcă în secolul XIX-lea și să vorbească cu propriul bunic.
Cu toată truda de a afla adevărul Gwen este surprinsă de faptele lui Gideon, de capacitățile lui și de faptul că a sărutat-o. De această dată obținem câteva răspunsuri, facem cunoștință cu personaje noi, printre care și Xemerius (cine este xemerius, sau mai bine zis CE ESTE?, aflați citind cartea), care mai dă viață cărții prin umorul său.
Călătoriile, chiar dacă sunt programate de această dată, nu înseamnă că sunt și sigure... În una din călătorii Gideon este atacat, dar de cine ?
Cu cât sunt mai aproape de adevăr, cu atât tensiunea crește.

"Dragostea ți se poate citi pe față. Dragostea... și gelozia"


Volumul 2 cu siguranță a fost mult mai bun, călătoriile în timp au fost mai multe, pericolul e din ce în ce mai mare, iar secretele sunt dezvăluite. Această carte a avut mult umor, personajele mi-au plăcut, iar povestea de dragoste a personajelor principale ia amploare. 
Am avut parte de multe călătorii în secolul XIX și nu numai. Descoperim și scopul celor doisprezece, renumiți pentru călătoriile în timp.
 Volumul 1 a fost doar încălzirea, continuarea o s-o citiți fără ezitare.
Fiți pregătiți pentru un moment șocant la sfârșitul acestui volum. O să aflați cine sunt cu adevărat trădătorii și cine este criminalul, care vrea să distrugă echilibrul familiilor purtătoare de genă, iar Gwendolyn se pare că nu este o excepție.

Nota : 10/10
Titlu: Albastru de Safir
Autor: Kerstin Gier
Editura: Litera
Recenzie: Claudiu


@Carti Alese

6 comentarii:

 1. Vad ca si tie ti-a palcut cartea..daca i-ai acordat nota maxima..este superba seria♥

  RăspundețiȘtergere
 2. Nota maxima... ceea ce inseamna ca este mai buna decat credeam. Nu stiu de ce, poate din cauza copertilor, nu m-a atras asa tare aceasta serie.

  RăspundețiȘtergere
 3. din toate cele trei volume asta e preferatul meu:X cartea a avut niste momente foarte bune mai ales cele amuzante:D imi place foarte mult recenzia si merita din plin nota 10!:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Uff, n-am apucat sa citesc seria, dar toate recenziile citite de mine sunt f. reusite...

  RăspundețiȘtergere
 5. trebuie sa spun ca ador coperta:ma duce cu gandul la cartea-Interviu cu un vampir de anne rice.Tema calatoriei in timp ma obsedeaza.as citi orice pe tema asta.ador si filmele de acest gen.

  RăspundețiȘtergere
 6. Dragostea si gelozia.
  Cred ca e cea mai rea combinatie care a existat vreodata. ;))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate