Treceți la conținutul principal

Culorile Dragostei 2 : Albastru de Safir de Kerstin Gier Recenzie

"Fiecare epocă este un sfinx care se surpă-n abis de îndată ce i-a fost descifrată enigma."
Călătoriile în timp pentru Gwen devin o obișnuință, chiar dacă este conștientă de faptul că se expune pericolelor, iar Lucy și Paul nu au fost prinși. Scopul lui Gwendolyn și al lui Gideon de Villiers era precis, trebuia să-i găsească pe cei care au fugit și doar sângele lor pot completa cercul. Dar ce se întâmplă când sângele este adunat, iar cercul este complet? Gwen speră să găsească răspunsul, chiar dacă trebuie să se întoarcă în secolul XIX-lea și să vorbească cu propriul bunic.
Cu toată truda de a afla adevărul Gwen este surprinsă de faptele lui Gideon, de capacitățile lui și de faptul că a sărutat-o. De această dată obținem câteva răspunsuri, facem cunoștință cu personaje noi, printre care și Xemerius (cine este xemerius, sau mai bine zis CE ESTE?, aflați citind cartea), care mai dă viață cărții prin umorul său.
Călătoriile, chiar dacă sunt programate de această dată, nu înseamnă că sunt și sigure... În una din călătorii Gideon este atacat, dar de cine ?
Cu cât sunt mai aproape de adevăr, cu atât tensiunea crește.

"Dragostea ți se poate citi pe față. Dragostea... și gelozia"


Volumul 2 cu siguranță a fost mult mai bun, călătoriile în timp au fost mai multe, pericolul e din ce în ce mai mare, iar secretele sunt dezvăluite. Această carte a avut mult umor, personajele mi-au plăcut, iar povestea de dragoste a personajelor principale ia amploare. 
Am avut parte de multe călătorii în secolul XIX și nu numai. Descoperim și scopul celor doisprezece, renumiți pentru călătoriile în timp.
 Volumul 1 a fost doar încălzirea, continuarea o s-o citiți fără ezitare.
Fiți pregătiți pentru un moment șocant la sfârșitul acestui volum. O să aflați cine sunt cu adevărat trădătorii și cine este criminalul, care vrea să distrugă echilibrul familiilor purtătoare de genă, iar Gwendolyn se pare că nu este o excepție.

Nota : 10/10
Titlu: Albastru de Safir
Autor: Kerstin Gier
Editura: Litera
Recenzie: Claudiu


@Carti Alese

Comentarii

  1. Vad ca si tie ti-a palcut cartea..daca i-ai acordat nota maxima..este superba seria♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Nota maxima... ceea ce inseamna ca este mai buna decat credeam. Nu stiu de ce, poate din cauza copertilor, nu m-a atras asa tare aceasta serie.

    RăspundețiȘtergere
  3. din toate cele trei volume asta e preferatul meu:X cartea a avut niste momente foarte bune mai ales cele amuzante:D imi place foarte mult recenzia si merita din plin nota 10!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uff, n-am apucat sa citesc seria, dar toate recenziile citite de mine sunt f. reusite...

    RăspundețiȘtergere
  5. trebuie sa spun ca ador coperta:ma duce cu gandul la cartea-Interviu cu un vampir de anne rice.Tema calatoriei in timp ma obsedeaza.as citi orice pe tema asta.ador si filmele de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragostea si gelozia.
    Cred ca e cea mai rea combinatie care a existat vreodata. ;))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi