Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/07/2012

Cercul Secret 4 : Despartirea -Editura Leda

DESPĂRŢIREA, CARTEA A PATRA DIN SERIA CERCUL SECRET, creată de L.J. SMITH şi scrisă de Aubrey Clark.

 În curând la CORINTeens!
Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake simte că este o persoană obişnuită. Este fericită alături de sufletul ei pereche, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar, având în vedere sabatul secret din care face parte şi incredibila ei putere interioară, Cassie are de fapt o viaţă ieşită din comun. În timpul Festivalului Primăverii, o întâmplare tragică îi obligă pe membrii Cercului să facă faţă unei situaţii disperate, pentru care nu au fost deloc pregătiţi.
Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Pe măsură ce se străduiesc cu toţii să se apere, iau naştere alianţe, iar relaţiile dintre ei sunt puse la încercare. Niciunul nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă. Şi, mai ales, nimeni nu este cine pare a fi – oare membrii Cercului sunt destul de înţelepţi încât să vadă dincolo de aparenţe sau se vor lăsa înşelaţi şi dezbinaţi?
O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi?
Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?
„Tineri atrăgători, dar şi inocenţi, dragoste, aventuri… toate vor fi pe placul cititorilor. Personajul principal, Cassie, este fermecător şi realist, iar scenele pline de suspans te fac să aştepţi cu nerăbdare continuarea.” – VOYA
Cartea are 288 de pagini, format 13 x 20 cm, şi este cartonată. Preţul va fi de 39,90 lei.
@Carti Alese

6 comentarii:

 1. trebuie sa o cumparrrr..de abia asteptt:)

  RăspundețiȘtergere
 2. ma bucur ca e si a patra carte,dar totusi e naspa ca nu e scrisa de l.j. smith:(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da ştiu, e naşpa când se preia seria unui alt autor, oricum după mine nu trebuia să fie continuată, LJ Smith terminase Cercul Secret, era o trilogie.

   Ștergere
 3. coperta e frumoasa, cartea in sine nu cred ca o voi citi

  RăspundețiȘtergere
 4. Super tare! Ce rău îmi pare că au anulat serialul făcut după seria asta. Eu ştiam oricum că seria va avea numai 3 cărţi, nu-mi place când autorii se lungesc, dacă cartea 3 putea fi lăsată necontinuată mai bine o lăsa aşa, acum parcă văd ă mai scoate încă vreo două supă asta.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate