Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/21/2012

Jurnalele Vampirilor Vanatorii: Fantoma


FIŢI PREGĂTIŢI PENTRU VOLUMUL 8 AL SERIEI, ŞI TOTODATĂ PRIMUL VOLUM DIN NOUL CICLU VÂNĂTORII: FANTOMA

FANTOMA, volumul 1 din ciclul VÂNĂTORII, seria JURNALELE VAMPIRILOR,volumul 8, creată de L.J. SMITH

ELENA ESTE ÎN PRIMEJDIE! AMENINŢATĂ DE O APARIŢIE SUMBRĂ VENITĂ DIN LUMEA DE DINCOLO, EA NU POATE FI PROTEJATĂ DECÂT DE CEI DOI FRAŢI SALVATORE, STEFAN ŞI DAMON…

Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…
*
Dragă Jurnalule, 
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace. 
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat – de fapt, ridicol – este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena

Pentru ultimele informaţii privind seria Jurnalele Vampirilor,   vizitaţi www.vampirediaries.com.
Cartea are formatul 13 x 20 cm, cartonată, 448 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit, data de aparitie: 1 iunie 2012.


@Carti Alese

7 comentarii:

 1. Si,oficial avem tot felul de coperti in seria Jurnalele Vampirilor. :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie încep să-mi displacă căperţile din ce în ce mai mult la seria aceasta. Sper doar că noua autoare face o treabă bun, pentru că observ că acum scrie Serie creată de L.J.Smith. Oricum eu tot sper că Damon va rămâne cu Elena :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. și eu sper același lucru ;)) D&E <3

   Ștergere
 3. Nu stiu cum isi permit sa schimbe autoarea . Stie cineva in afara de mine ce soarta a avut ,,scarlett" a autoarei Alexandra Ripley, ca fiind seqwel-ul pentru,,pe aripile vantului" a Margaretei Mitchell???

  RăspundețiȘtergere
 4. Insfarsit credeam ca nu mai apare si in Romania cartea asta.MOR DE NERABDARE sa vad cum au evoluat personajele si de data asta <3

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu ma bucur ca apare in Romania. Bineinteles inaite trebuie sa citesc si ciclul Intoarcerea dar e bine ca pana termin eu apare si aceasta.

  RăspundețiȘtergere
 6. eu m-am cam saturat de seria asta, 4 volume mi s-au parut suficiiente, mi se pare ca ar trebui sa ajunga la un sfarsit

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate