Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/14/2010

Precomanda o noua serie cu Vampiri doar la Leda!

Primul Volum din seria Vampirii din Morganville!

MORGANVILLE… un oraş care mi s-a părut cumva familiar. Unde am mai întâlnit aşa ceva? Un oraş în care domnea liniştea, ordinea şi disciplina. Şi curăţenia! Intr-un fel. Nu vedeai un afiş lipit pe stâlpi, nu vedeai cerşetori. Oamenii nu prea umblau pe străzi decât pentru cumpărăturile strict necesare, grăbiţi, tăcuţi şi fără să se uite la cei care treceau pe lângă ei, fie pe jos, fie cu maşina – şi mai ales când aceasta era o limuzină neagră, cu geamuri fumurii, în care era câte unul dintre EI – şi, oricum, nu după o anumită oră, când se dădea stingerea, iar lumina de pe străzi era ca şi inexistentă… Un oraş în care oamenii legii (indiferent cum se vor fi numit) vegheau destul de (inter)activ ca lumea să respecte ordinea şi disciplina şi, în mod vădit, lucrau pentru EI. Ţineau evidenţa strictă a tuturor celor din oraş - străinii erau dubioşi şi trebuiau supravegheaţi îndeaproape -, din fiecare casă, şi verificau ca să se asigure că toată lumea „se face utilă” comunităţii şi nu creează probleme. Cei care „creau probleme” dispăreau pur şi simplu. Iar despre cei dispăruţi nimeni nu mai auzea nimic, şi nici nu se mai vorbea. Puteai să pleci sau să fugi, dar „afară” trebuia să uiţi cu totul de Morganville şi chiar uitai, spre binele tău, fiindcă altfel o sfârşeai rău. Totul se desfăşura cu îngăduinţa şi conform celor stabilite de EI. Albul era alb şi negrul era negru, sau invers, în funcţie de cum hotărau EI. Dacă stăteai în banca ta, îţi luai serviciu, îţi întemeiai o familie, făceai copii şi-ţi vedeai de treburi (punându-ţi ochelari de cal) beneficiai de „protecţia” LOR. Ah, şi uitasem: un oraş în care exista un singur post de televiziune.

O atmosferă de teroare surdă, un bun cadru pentru un thriller fantastic, nu?

Norocul eroilor acestei serii - două fete şi doi băieţi cu comportament sincer, rebel, entuziast şi neprevăzător ca al oricăror tineri normali, şi ca atare catalogabili ca „potenţiali creatori de probleme” - se numeşte „Casa de sticlă”. Realitate şi simbol în acelaşi timp, aceasta îi protejează de tot ceea ce este afară. Evident, mai e şi prietenia lor… şi iubirea etc.. . Şi ce credeţi că fac aceşti patru prieteni? Dau de bucluc şi sunt puşi în ipostaza de a-i înfrunta pe EI! Moarte curată!? Sau poate nu. Citiţi cărţile şi veţi afla!


Precomanda acum ! Pret : 29.93 lei! 25 % Reducere + Transport Gratuit

Link :http://www.ledabooks.ro/casa_de_Sticla/

9 comentarii:

 1. aaaa......asta nu-i Oraselul Lenes, nu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. cu siguranta Rachel este o scritoare minunata, acum in 2011 apare la leda si volum 3 din vampirii din morganville, abia astept :X:X:X

  RăspundețiȘtergere
 4. Primul volum l-am citit si eu, urmeaza sa-l iau pe ce-l de-al doilea...sunt faine cartile.

  RăspundețiȘtergere
 5. Abea astept sa apara volumul 3,primele 2 mi-au placut foate mult

  RăspundețiȘtergere
 6. OK, pana acum nu prea voiam sa imi procur seria, pentrtu ca sincer, nu am citit recenzia, insa povestea mi se pare de geniu si chiar mi-a starnit interesul.
  Claudiu, cate carti sunt in serie?

  RăspundețiȘtergere
 7. Am doar volumul 3...va trebui sa le cumpar si pe primele 2,apoi le voi citi.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce as putea spune?O ador.Am citit-o in cateva zile pe nerasuflate.De abia o dadeam jos din maini.Mirifica.O recomand tuturor.R.C a facut o treaba geniala cu aceasta prima carte a seriei.

  RăspundețiȘtergere
 9. @Andreea
  la fel am facut si eu ,desi la inceput am fost putin reticent in privinta seriei , mi-era groaza sa o incep mai ales ca au aparut 7 vol. deja , dar cum am citit primul volum , cum am vrut si celelalte...

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate