Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/19/2012

Cand o lume intreaga ne desparte de Lynn Austin

Penny Goodrich vedea bine că tocmai primise o a doua șansă. Tânăra nu putea să-și amintească vreo clipă din viața ei când să nu fi fost îndrăgostită de băiatul înalt, cu păr bălai, ce locuia alături. Și acum, avea să se încredințeze de faptul că și el o va iubi, la rândul lui. Astfel ia prima ei hotărâre de a face ceva cu viața ei, însă se vede curând prinsă într-o vâltoare nebănuită de schimbări, dezvăluiri de secrete dureroase și speranțe greu încercate, care îi va contura un viitor cu totul altfel decât și-l imaginase. Descoperă, alături de înțeleptul evreu Jacob Mendel și cei doi copii pe care îi are în grijă, Esther și Peter, ca singurul lucru care nu se pierde este apropierea sufletească de cei dragi, pentru care merită să aștepți chiar o viață întreagă sau să străbați până la capătul lumii și înapoi.

Lumea pare cufundată în întuneric, prejudecățile rasiale nu au limite, nimeni și nimic nu își mai urmează cursul firesc al vieții. E al Doilea Razboi Mondial. În acești ani de cumplită încercare, Penny, Esther și domnul Jacob Mendel învață să se încreadă în modul tainic în care lucrează Dumnezeu, chiar și atunci când totul pare să se ducă de râpă.
Editura Casa Cărții!
@Carti Alese

4 comentarii:

 1. Coperta este frumoasa....recenzia la fel,iar curiozitatea mea creste cu fiecare recenzie pe care o citesc:)

  RăspundețiȘtergere
 2. "Merită să aștepți chiar o viață întreagă sau să străbați până la capătul lumii și înapoi." Epic, pur si simplu. Linistea sufleteasca este ceasul care ne numara clipele. Cu cat esti mai linistit cu atat traiesti mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am citit doua carti de Lynn Austin si mi-am facut o parere foarte buna despre ea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce viata zbuciumata.nu am mai citit o carte in care actiunea sa se desfasoare in Al Doila R.M.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate