Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/07/2013

Sfârșitul de săptămână #64 "Când nu te așteptai."

Te ridici din pat și te apropii de fereastră. Realizezi covoarele întregi de zăpadă care se întind în fața ta. Abia acum realizezi cât de rece poate fi pământul pe care îl acoperă. Realizezi că așa ești și tu acum înainte să primești acel telefon, rece. Nu erai distras de nimic, ai vrut să urmezi planul zilei și să ajungi la un rezultat.

Ce e mai grea decât durerea  manifestată prin plâns? Durerea interioară, manifestată prin...pierderea echilibrului, pe care nici chiar tu nu o sesizezi. Timpul încetinește Atunci când privești lucrurile fix și vrei să nu te distragă nimic, vrei doar liniște. Moarea interioară. În viață pierdem aproape tot la un moment dat, știm asta dar nu știm când ajungem la acele momente reci și nenorocite. Într-un final ajungem la concluzia că o să trecem peste asta, o să trecem peste următorul obstacol iminent, pentru că nu suntem singuri în această lume.

-Claudiu

18 comentarii:

 1. Viaţa nu-i corectă, nu e aşa? :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi, cred că da..Cred că a fost şi corectă!:)

   Ștergere
  2. e corecta chiar si atunci cand ni se pare ca nu e

   Ștergere
  3. Ba nu, e corectă când vrem noi să fie! :)

   Ștergere
  4. Chiar va certati in legatura cu asta? Nu este. Primesc prea mult toti cei care au si mai nimic cei care nu au. Doar cateodata se intampla sa le mearga bine si celor mici, dar de cele mai multe ori nu este asa. Am vazut multe cazuri in pacate.

   Ștergere
  5. Se numeşte discuţie contradictorie, nu ceartă, nu cred că am sărit la cuţite sau ceva de genul acesta. Fiecare cu părerea lui, poate că eu sunt un caz special sau poate că ceilalţi subestimează viaţa. Sau ambele. :))

   Ștergere
  6. Am uitat de emoticon la inceput. :)) Uit sa fac asta si pare ca tip la oameni. Deci, da. Era o gluma urmata de o parere personala. :))

   Ștergere
  7. eu ma refeream ca in viata primesti ce meriti si chiar daca ti se pare ca viata nu e corecta ea te rasplateste dupa cum meriti. ma refer la lucrurii minore nu la boli sau moarte etc. da nu ne certam

   Ștergere
 2. si niciodata nu o sa fie...mereu o sa avem tristete in noi mereu o sa pierdem pe cineva.dar ce ai zis tu e foarte adevarat..nu suntem singuri iar asta ne da fosrta sa meregem mai departe.imi pare rau pentru tot ce sa intamplat:(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. din aceasta tristete mai invatam si unlee lucruri care nea ajuta. sti cum e orice rau spre bine

   Ștergere
 3. Cred ca fiecare in viata a trecut prin momente grele......unii nu au trecut niciodata, dar vor avea cea mai mare surpriza cand se va intampla asta. Viata nu e corecta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. toata lumea are parte de suferinta la un moment dat

   Ștergere
  2. dar unii nu pot trece peste si se pierd in ea...cred ca asta am facut si eu de multe ori!

   Ștergere
  3. e bine sa vezi cateodata si partea plina a paharului chiar daca e greu la inceput

   Ștergere
 4. as vrea sa stiu ce s-a intamplat. De ce sfarsitul de saptamana 64(?) este asa de trist?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. probabil probleme personale cum are mai toata lumea

   Ștergere

Persoane interesate