Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/12/2012

Opt feluri de iubire suprinse in cele opt postere Anna Karenina

Cea de-a treia colaborare a actriţei britanice Keira Knightley cu regizorul Joe Wright are şanse la Oscar, deşi e un film realizat în mare parte în spaţiul restrâns al unei scene de teatru. Noua ecranizare a romanului “Anna Karenina” de Lev Tolstoi impresionează prin atenţia la detalii şi exigenţa vizuală cu care a fost conceput. Această atenţie e reflectată şi cele 8 postere noi depromovare a filmului, publicate de Collider.
După premiera la Toronto, stilul acestui film a generat două tipuri de reacţii: din partea celor care au fost fascinaţi de ceea ce au văzut şi de la cei pe care noul efort al duo-ului creativ Wright – Knightley i-a lăsat rece. Keira Knightley a mărturisit pentru The Wrap, la scurt timp de la premiera “Annei Karenina” la Toronto că a simţit că merită să-şi asume toate riscurile cu acest film, chiar dacă va eşua. Una dintre cele mai îndrăzneţe opţiuni a fost de a crea o scenă de sex între adulterina Anna – Keira Knightley şi iubitul ei Vronsky – Aaron Johnson în paşi de dans.
Filmul îi mai are în distribuţie pe Jude Law, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald şi Olivia Williams şi va apărea în cinematografele din SUA începând din 16 noiembrie. Producătorii au lansat recent opt noi postere care arată felurile de iubire din film. Pe care dintre aceste iubiri le-ai trăit deja? Şi pe care le (mai) vrei în viaţa ta? (sursa Cinemarx.ro )

 Iubirea respectuasă                          Iubirea interzisă
 Iubirea hrănitoare                                        Iubirea pură
 Iubirea romantică                         Iubirea scandaloasă 
 Iubirea răbdătoare                              Iubirea maternă

@Carti Alese

4 comentarii:

 1. ador aceasta carte!abai astept sa vad filmul;;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Cartea este realmente, buna. Filmele facute dupa carte....hm! am rezerve in exprimare....

  RăspundețiȘtergere
 3. Posterele m-au atras si mi se par superbe asa ca probabil si cartea e grozava.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce tare! I have to say this is amazing! :O Al 2 lea poster imi place cel mai mult. Iubitii inconjurati de natura :x Verdele acela puternic... 8->

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate