Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/06/2012

Cincizeci de umbre intunecate de E.L.James (Continuarea cartii Cele 50 de vicii ale domnului Grey) din 10 Septembrie

Cincizeci de umbre întunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tiparită înregistrând vânzări de 40 milioane de exemplare în doar 4 luni. Cele 3 romane au fost traduse în peste 37 de țări, iar apariția lor a fost salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare au fost câștigate de Universal Pictures.
Romantic, amuzant și încărcat de erotism acest roman te cucerește, te captivează și te domină.
Intimidată de gusturile speciale și secretele întunecate ale tânărului și frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta si își începe cariera la o editura din Seattle.

Însă dorul de Christian o urmărește neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract“, Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relația, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator si măcinat de frământări.
În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită sa se confrunte cu furia și invidia unei femei care a făcut parte din viața lui Grey înaintea ei și trebuie să ia cea mai importantă decizie din viața ei.

Din 10 Septembrie în librării!

@Carti Alese

8 comentarii:

 1. N-am citit primul volum, dar am auzit atat pareri bune cat si mai putin bune despre primul volum. Poate o sa citesc si eu seria candva.

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu trebuie sa fac precomanda. Sunt atata de bucuroasa ca a aparut al doilea volum

  RăspundețiȘtergere
 3. eu le-am citit pe toate trei!!! mi-au placut f mult

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place mult masca de pe coperta:x

  RăspundețiȘtergere
 5. Am reusit sa fac rost de primele 2 volume si mi-a placut mult al doilea.primul m-a cam speriat.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate