Treceți la conținutul principal

Ember de Madison Daniel (I want #5)


Image and video hosting by TinyPic

Am creat o nouă rubrică, în care voi posta cărțile,pe care vreau să le am/să le citesc/ să le devorez, dar nu au apărut ÎNCĂ în România.
Image and video hosting by TinyPicEmberImage and video hosting by TinyPic
de
Madison Daniel

Ember este povestea lui Max Valentin, un adolescent cu abilitati secrete...Viața lui se învârte în jurul muzicii și dragostea pe care o poartă pentru ea. Când tatăl său moare, el caută răspunsuri cu ultima  rudă rămasă în viaţă, fratele tatălui său, Frank.Unchiul său Frank trăiește pe Insula Maui, unde cu nerăbdare îl ia pe Max.
Max învață că videcarea trecutului său va fi mult mai dificilă decât ar fi crezut. Două complicații majore îl vor tenta și bântui în timp ce încearcă să-și înțeleagă abilitățile.
       Prima tentație vine sub forma unei fete misterioase. Asia Lyn Michaels este bogată, răsfățată, furioasă și frumoasă. Întâlnirea celor doi pe plajă duce la schimbarea celor doi pe vecie. Max o salvează, iar ea îi află secretul. Din acel moment ei sunt îngrijorați, indiferent de cât de mult ar nega.
       A doua tentație va testa sufletul lui Max. Smantha Ann Summers este dulce, deșteaptă, încrezătoare. Ea îl va ajuta pe Max să zâmbească din nou și poate chiar să-i vindece trecutul plin de greșeli. Ea poate fi sufletul lui pereche și Max va lupta cu toată ființa lui.
     Temperamentul lui Max și nehotărârea în privința fetelor îi vor aduce evenimente, care îl va costa scump. Va testa limitele puterilor lui și noua relație cu unchiul său. Va obține iubire intensă și va pierde alta.


@Carti Alese

Comentarii

  1. Și eu vreau să citesc cartea asta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. din descrie deja ador cartea:D oare exista vreo sansa sa apara si la noi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine nu o vrea. Eu o am in format e-book (^^)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot să spun decât că vreau să apară şi la noi! Eu cred că tipul trebuie să aibă o abilitate super tare dacă a reuşit să o salveze pe Asia şi a trebuit să meargă la unchiul lui pentru a cere ajutor să depăşească situaţia. În plus coperta arată genial. Şi în final o carte care pune un băiat între două fete şi nu o fată între doi băieţi, cred că o să fie foarte interesant având în vedere caracterele fetelor ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar imi place,o vreau la noi...
    dar cine stie,poate chiar o sa ajunga:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult descrierea. Povestea pare a fi construita exact dupa preferintele mele. Dim partea mea, coperta are un 10 cu steluta. In concluzie, nu pot spune decat : De ce nu apare si la noi :(( ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Claudiu, ce-i cu tine? Serios??? ,,Insunla" Muani?....este,,bugata"? este ,,dulcem artistica"??? Mey!! ...te-ai indragostit hotomane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru atentionare Mariana. Am scris pe o furtuna de gradul 5 cred...Vorba vine Mariana, nu-s indragostit :)

      Ștergere
  9. ce, ce, ce? furtuna o inteleg, dar ....nu esti indragostit?pacat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau si eu cartea,dar dacă nu a apărut în România...
    descrierea la carte ma lăsat fără cuvinte,e super ;))
    10/10 :D

    RăspundețiȘtergere
  11. nu prea am citit carti in care doua fete lupta pentru inima unui baiat, de obicei este invevers, as vrea si eu sa citesc cartea

    RăspundețiȘtergere
  12. vreau sa o citesc.. sper sa apara cat mai repede in Romania:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the website is
    extremely good.

    My web blog: best cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi