Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/05/2012

Ember de Madison Daniel (I want #5)


Image and video hosting by TinyPic

Am creat o nouă rubrică, în care voi posta cărțile,pe care vreau să le am/să le citesc/ să le devorez, dar nu au apărut ÎNCĂ în România.
Image and video hosting by TinyPicEmberImage and video hosting by TinyPic
de
Madison Daniel

Ember este povestea lui Max Valentin, un adolescent cu abilitati secrete...Viața lui se învârte în jurul muzicii și dragostea pe care o poartă pentru ea. Când tatăl său moare, el caută răspunsuri cu ultima  rudă rămasă în viaţă, fratele tatălui său, Frank.Unchiul său Frank trăiește pe Insula Maui, unde cu nerăbdare îl ia pe Max.
Max învață că videcarea trecutului său va fi mult mai dificilă decât ar fi crezut. Două complicații majore îl vor tenta și bântui în timp ce încearcă să-și înțeleagă abilitățile.
       Prima tentație vine sub forma unei fete misterioase. Asia Lyn Michaels este bogată, răsfățată, furioasă și frumoasă. Întâlnirea celor doi pe plajă duce la schimbarea celor doi pe vecie. Max o salvează, iar ea îi află secretul. Din acel moment ei sunt îngrijorați, indiferent de cât de mult ar nega.
       A doua tentație va testa sufletul lui Max. Smantha Ann Summers este dulce, deșteaptă, încrezătoare. Ea îl va ajuta pe Max să zâmbească din nou și poate chiar să-i vindece trecutul plin de greșeli. Ea poate fi sufletul lui pereche și Max va lupta cu toată ființa lui.
     Temperamentul lui Max și nehotărârea în privința fetelor îi vor aduce evenimente, care îl va costa scump. Va testa limitele puterilor lui și noua relație cu unchiul său. Va obține iubire intensă și va pierde alta.


@Carti Alese

16 comentarii:

 1. Și eu vreau să citesc cartea asta :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. din descrie deja ador cartea:D oare exista vreo sansa sa apara si la noi?

  RăspundețiȘtergere
 4. Cine nu o vrea. Eu o am in format e-book (^^)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu pot să spun decât că vreau să apară şi la noi! Eu cred că tipul trebuie să aibă o abilitate super tare dacă a reuşit să o salveze pe Asia şi a trebuit să meargă la unchiul lui pentru a cere ajutor să depăşească situaţia. În plus coperta arată genial. Şi în final o carte care pune un băiat între două fete şi nu o fată între doi băieţi, cred că o să fie foarte interesant având în vedere caracterele fetelor ;))

  RăspundețiȘtergere
 6. chiar imi place,o vreau la noi...
  dar cine stie,poate chiar o sa ajunga:D

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place mult descrierea. Povestea pare a fi construita exact dupa preferintele mele. Dim partea mea, coperta are un 10 cu steluta. In concluzie, nu pot spune decat : De ce nu apare si la noi :(( ?

  RăspundețiȘtergere
 8. Claudiu, ce-i cu tine? Serios??? ,,Insunla" Muani?....este,,bugata"? este ,,dulcem artistica"??? Mey!! ...te-ai indragostit hotomane!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru atentionare Mariana. Am scris pe o furtuna de gradul 5 cred...Vorba vine Mariana, nu-s indragostit :)

   Ștergere
 9. ce, ce, ce? furtuna o inteleg, dar ....nu esti indragostit?pacat!

  RăspundețiȘtergere
 10. Vreau si eu cartea,dar dacă nu a apărut în România...
  descrierea la carte ma lăsat fără cuvinte,e super ;))
  10/10 :D

  RăspundețiȘtergere
 11. nu prea am citit carti in care doua fete lupta pentru inima unui baiat, de obicei este invevers, as vrea si eu sa citesc cartea

  RăspundețiȘtergere
 12. vreau sa o citesc.. sper sa apara cat mai repede in Romania:)

  RăspundețiȘtergere
 13. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the website is
  extremely good.

  My web blog: best cellulite treatment

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate