Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/02/2012

Micutele Mincinoase si secretele lor Partea I : Secretul Hannei

Ediţie de buzunar distribuită pe 8 mai împreună cu revista Bravo

CELE PATRU MICUŢE MINCINOASE SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE! AFLĂ CE ASCUNDE HANNA!

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă…
Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare.
Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi!
Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.
*
Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiş la fitness, încearcă să-şi facă o nouă prietenă şi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea?
Deşi Hanna se străduieşte să ţină secret, eu am aflat şi vă spun şi vouă…
Cartea are 176 de pagini, format paperback, 10,5×17,5 cm. Preţul cu revista Bravo din 8 mai 2012 va fi de 10,99 lei.

FRAGMENT
NEFERICITA HANNA
Pentru o fată aşa-zis populară, Hanna ar trebui să mai ia nişte lecţii ca să înveţe cum să fie mai detaşată. Găurile din armura ei de fată cool sunt mai vizibile decât parfumul de liliac al lui Kate. E disperată ca tatăl ei să-i acorde atenţie, e nesigură în dragoste şi are mare nevoie de o nouă prietenă foarte bună (hm, a încercat chiar şi să iasă în oraş cu Kate). Dar teama ei cea mai mare, mai apăsătoare şi mai delicată e asta: că va face o mişcare greşită şi va redeveni ratata grăsană şi urâtă care era în clasele mici.
Poate că mă voi îngriji să-i transform cel mai urât coşmar în realitate. Kate poate că are un motiv să-şi pecetluiască gura – cu care l-a sărutat pe Moş Crăciun –, dar eu, nu. Şi sunt atâtea lucruri pe care aş putea să le povestesc altora! Despre cum a flirtat cu Vince şi cum l-a pierdut în faţa lui Dinah, despre tabăra grăsanilor sau incidentul cu fursecurile. Şi ăsta-i numai vârful aisbergului. Dacă dezvălui totul – vomatul forţat, minciunile, senzaţia paranoică jenantă că Mona nu a murit, ci aşteaptă s-o calce din nou cu maşina –, întreg Rosewood-ul va afla cât de dusă cu pluta e Hanna. Şi noi ştim cu toţii unde e locul nebunilor: la Azilul din Addison-Stevens. Bucură-te de blugii de mărimea doi cât îi mai ai, Hanna dragă, cămaşa de forţă i se potriveşte la fel de bine oricui…
De una m-am ocupat; mai am trei. În curând o să trecem la domnişorica Emily Fields, blocată în Rosewood cu familia ei, mare iubitoare de Crăciun. Şi, chiar dacă Emily va împodobi coridoarele plină de voioşie, Crăciunul ei nu va fi nici pe departe fericit. Ho, ho, ho!

@Carti Alese

10 comentarii:

 1. Abia aştept să apară Bravo cu cartea! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Abia aştept să apară! Mereu mi-au plăcut cărţile care apar cu Bravo, sper să reuşesc să mi le iau. Din toate patru care vor apărea secretul Hannei şi cel al Ariei mă interesează cel mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce ma bucur ca o sa apara si la noi! Nu am citit Micutele Mincinoase, dar vreau sa ma apuc de ele in vacanta de vara. Am aflat de carti prin intermediul serialului care imi place foarte mult. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici eu nu am citit vreun volum din aceasta serie, dar acest lucru nu ma va impiedica sa le cumpar. Am vazut serialul si sunt putin familiarizata cu actiunea, deci nu o sa ratez ocazia sa cumpar aceste patru carti.

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. Mariana, A nu e doar o singura persoana ar fi imposibil si vorbesc si despre carti si despre serial chiar daca soarta lui A *primulA* din carte a fost schimbata radical in serial.

   Ștergere
 6. au avut o idee foarte buna sa le facă în ediție de buzunar ;))

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu nu le-am cumparat pentru ca nu am citit primele volume si am inteles ca au legatura...Dar planuiesc sa le citesc cat mai curand posbil <3

  RăspundețiȘtergere
 8. Le-am cumparat doar pentru ca ma uit la serial si mi-a placut si m-am gandit ca sa fie si cartile la fel de bune.

  RăspundețiȘtergere
 9. eu voi spune pas acestei serii aparute impreuna cu bravo

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate