Treceți la conținutul principal

Film: Zori de Zi Partea I Recenzie

        În noul film din Saga Amurg, are loc marea nuntă aşteptată de toţi fanii seriei, nunta Bellei Swan cu Edward Cullen. După nunta, proaspeţii căsătoriţi pleacă la Rio de Janeiro, unde îşi petrec luna de miere pe o Insulă.
         Aceştia nu se bucură mult timp de fericire deoarece Bella îşi dă seama că a rămas însărcinată, iar acest lucru n-ar fi trebuit să se întâmple, să dea naştere unui urmaş, care este jumătate om-jumătate vampir. Bella nu vrea să renunţe la sarcină, chiar dacă venirea pe lume a "copilului" o poate omorî, Alice nu-i mai poate vedea viitorul , iar singura şansă de supravieţuire ar fi ca Edward s-o transforme pe Bella în vampir. Se ajunge la un război între clanuri, din cauza sarcinii.
      Mi-a plăcut filmul, a fost amuzant, tensionat, dramatic, şocant şi chiar a avut scene întunecate.Mi-a plăcut foarte mult cum arăta coşmarul Bellei înainte de nuntă, sângeros,dramatic şi bineînţeles Alice, care a fost năucitoare (aşa arată o nuntă perfectă, luaţi lecţii), bătăuşă :D. Mi-a plăcut de Rosalie că era de partea Bellei, în legătură cu păstrarea sarcinii; mi-am adus aminte că ea nu a vrut niciodată să fie vampir şi că îşi dorea foarte mult un copil.Au fost multe scene amuzante care m-au făcut să râd în sala de cinema (Charlie, discursul lui Emmet de la nuntă, Bella în luna de miere cu apucăturile ei "sexy", alegerea numelui copilului...). O altă scenă, care mi-a plăcut cel mai mult a fost naşterea Bellei, de când scapă paharul, scena e şocantă, foarte bine realizată, şi chiar mi-a dat fiori.
      Ce nu mi-a plăcut la film a fost scena când lupii comunicau între ei, părerea mea e că putea fi realizată altfel, a fost puerilă scena. Nu mi-a plăcut presţia lui Taylor Lautner, dar am trecut cu vederea pentru că mi-a plăcut scena în care acesta creează  legătura cu nou născutul Bellei. Ce nu mi-a plăcut a fost că au lungit-o cam mult cu luna de miere. Nu au fost bine plasate piesele(nu toate) de pe soundtrack, ştiu ca am aşteptat mult să aud melodia lui Bruno Mars It Will Rain şi deabia la credite am auzit-o(după scena bonus cu Volturii).
Cu siguranţă filmul merită văzut şi aştept cu nerăbdare partea a II-a.



COMANDĂ DVD-ul aici!


Nota: 9
Recenzie: Claudiu



@Carti Alese

Comentarii

  1. eu am senzatia, ca deabia vazute impreuna, atunci o sa vad dac imi place sau nu. Ai dreptate, puteau sa ,,scoata" ceva mai mult din partea 1.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa mai spun a fost Superb!..unele scene m-au lasat masca:|

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, da! Sunt absolut total de acord cu tine. Si eu am ras..Era totusi culmea, eram singura care radea si dupa incepeau si ceilalti sa rada (ei nu au citit cartile, pot fi sigura de asta) si da, a fost puerila (chiar ai gasit cuvantul perfect!) scena in care vorbeau lupii intre ei. Vocile pareau rupte din cu totul alt film!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau :| fara cuvinte :|
    Speechless ;x
    Vreau neaparat sa il vad

    RăspundețiȘtergere
  5. Filmul a fost super!!:X:X:X:X:X dar s-a treminat atat de sec:) Mi-a placut la nebunie de jacob

    RăspundețiȘtergere
  6. De fapt,Claudiu, It will rain a fost si la scena cand ieseau Edward si Bella din casa si aruncau invitatii cu orez.Ma rog e aproximativ 15 secunde dar...tre sa apreciezi ca macar este si in film:))
    In rest sunt deacord cu ce ai spus:D
    Totusi...daca stam sa ne uitam la absolut toate scenele si pozele puse de Summit pe net vom descoperi vreo 5 sau chiar mai multe scene care nu au fost in film dar din care s-a dat cate ceva inainte de aparitia lui.
    Nu mai pomenesc si de scenele extinse.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a placut la nebunie, si sunt nerabdatoare sa vad partea a 2-a:) Insa mai am de asteptat..

    RăspundețiȘtergere
  8. Da...mai e de asteptat o groaza pana atunci. Mi-a placut mult filmul asta, dar cred ca urmatorul va fi si mai bun :X

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu l-am vazut si mi-a placut mult , dar pana s-a trezit Bella ma apucat nervii.

    RăspundețiȘtergere
  10. ioana alexandra9 martie 2012 la 15:14

    mi-a placut filmul asta, abia astept si ultima parte
    ce nu mi-a placut a fost scena nasterii..cam prea exagerata

    RăspundețiȘtergere
  11. Am văzut filmul, de două ori chiar, m-am uitat a doua oară pentru că am crezut că o să-mi placă mai mult, dar nu. M-a dezamăgit, deşi finalul mi-a plăcut, modul în care s-a trezit Bella a fost drăguţ. În rest nu pot spune că mi-a plăcut ceva în mod special, poate doar scena de la nuntă când vine Jack. Ah şi sunt deacord cu tine la partea cu scena naşterii, a fost foarte uau, cred că a fost cea mai bine realizată scenă. Deobicei în filmele Amurg scenele de luptă sau care au o încărcătură emoţionantă mare ies super.

    RăspundețiȘtergere
  12. La-am vazut,mi-a placut.Am vazut si eu ca se cam lalaiau,dar na,nu pot schimba eu ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi