Treceți la conținutul principal

Cronica Seriale 2011

Gossip Girl, ce pot să spun...Este clar, serialul a cam decăzut ( si rating-urile). Ce mi-a plăcut a fost evoluţia lui Dan din "lonely-boy" în "the only boy". Dan devine faimos, după ce Vanessa îi publică romanul, gustă şi el din celebritate cât poate. Pot să spun că drama Blair-Cuck-Louis devine enervantă. Mi-a placut cum Blair şi Dan sunt acum buni prieteni şi că Charlie s-a întors.
Finalul "surprinzător", nu e chiar original, dacă aţi auzit de Prinţesa Diana, ştiţi despre ce vorbesc...
Gossip Girl revine pe 
The Lying Game, un serial nou bazat pe seria de cărţi a Sharei Shepard. Îmi place, ba chiar îl ador.Cele două surori gemene(Sutton şi Ema) fac schimb de indentitate, Ema trebuie să se adapteze unei vieţi în puf iar Sutton, cea bogată, trebuie să o caute pe mama lor (acesta este motivul schimbului). Dar lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, mai ales în ultimul episod.
The Lying Game revine pe
90210, evoluează, surprinde acum viaţa tinerilor din însoritul L.A, la facultate. Dacă  viaţa de liceu vi s-a părut grea atunci, facultatea e şi mai şi. Mi-a plăcut foarte mult că Adryanna şi-a revenit şi ce nu mi-a plăcut au fost câteva despărţiri ( pe care nu vi le spun :P ).
Aştept 2012 să văd ce se mai întâmplă, pentru că m-a lăsat aşa în aer, iar promo-ul de mai jos mă sperie, sper să nu moară nimeni.
90210 revine pe
Pretty Little Liars, a evoluat foarte mult, pot să spun că serialul are de toate dramă, suspans,mister, dragoste...
Mi-a plăcut ultimul episod, adevărul e că a fost cam creepy. A fost interesantă cronologia episodului (a început cu sfârşitul), eram WTF IS THIS?, pentru că nu înţelegeam nimic, dar pe parcurs am înţeles. La final aflăm multe lucruri interesante >:).
Pretty Little Liars revinde pe
The Secret Circle, aveam mari aşteptări, dar nu pot să spun că serialul e slab, parcî îi lipseşte ceva...Îmi place de Cassie şi Faye ( ele sunt baza >:) ), nu mi-a plăcut, că producătorii s-au descotorosit de unul din personajele principale, chiar prostesc...
Aştept să văd ce se întâmplă în 2012, s-o văd pe Cassie cum se dezvălnţuie >:)!
The Secret Circle revine pe

The Vampire Diaries, a evoluat peste aşteptările mele, mi-a plăcut faptul că Jeremy a început să vadă fantome (fostele iubite), revenirea lui Klaus ( eu >:) ), Katherine. Momentele Elena & Stefan au fost heartbreaking. Ce mi s-a părut  interesant a fost istoria lui Klaus, foarte interesantă.
Ultimul episod a fost cireaşa de pe tort, "ce dulce e răzbunarea" :)!
The Vampire Diaries revine pe
Ringer, a fost foarte bun, peste aşteptările mele, ştiam că o să-mi placă pentru că actriţa este extraordinară. Serialul este extrem de bun, plin de acţiune, dramă, suspans.
Bridget era dependentă  de droguri, ducea o viaţă 'mizerabilă' dar acum o duce bună crede ea, însă o munstră conştiinţa pentru că ea duce viaţa surorii sale gemene, Siobhan, nu avea de ales. Dar viaţa newyorkeză nu e aşa simplă...
Ringer revine pe
Grey's Anatomy, pot să spun că e unul din serialele mele preferate, este un serial superb, are de toate.Tratează teme din viaţa reală, cum doctorii duc o viaţa tulburătoare, mai bine zis medicii au două vieţi, una în spital şi alta în afara spitalului, dar uneori vieţile se pot ciocni...
Totuşi, îmi este foarte dor de unele personaje, care au plecat ori au murit. În ceea ce priveşte ultimul episod din sezonul 8, a fost foarte tulburător, două personaje  erau cât pe ce să moară , iar un alt personaj, moare pe masa de operaţie...
 Sper să nu fie ultimul Sezon! :(
Cei care nu aţi văzut serialul, să vă apucaţi, n-o să regretaţi!
Grey's Anatomy revine pe


@Carti Alese

Comentarii

  1. Mda, partea proasta cu intreruperile dintre sezoane, este ca, intre timp te apuci si de altceva,apoi nu mai gasesti serialul atat de bun la revenire. Intotdeauna va fi ceva mai bun de gasit.

    RăspundețiȘtergere
  2. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

    Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
    -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
    Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

    *Gandurile lor merg catre tine!

    -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
    -

    -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
    RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

    -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
    http://lavii-osperanta.blogspot.com/


    Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
    http://gabyzmb.blogspot.com

    2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
    Raisa
    www.newcomiclife.blogspot.com

    Fie ca anul 2012 ca va aduca numai fericire, implinirea dorintelor, sanatate si familia aproape, alaturi de cele mai dragi persoane. La multi ani!!!
    Gabriela
    http://angelfrommyheart.blogspot.com/
    Fie ca anul 2012 sa fie de 12 ori mai frumos si de 12 ori mai multe bucurii de 12 ori mai multi vizitatori si mai multi membri pe blog, de 12 ori mai bogat si de 12 ori mai mult cum vreti voi La multi Ani!!!
    APY
    http://apyblog.blogspot.com/
    Sa aveti un an imbelsugat, cu multe bucurii, impliniri!
    Cel mai mult iti doresc sa fii fericit/a
    La multi ani!
    -Claudiu http://cartialese.blogspot.com/

    Sa aveti un an cat mai frumos. Tot ceea ce va doriti sa se implineasca si sa va bucurati de viata la maxim.

    Oana, Ratacitori in lumea cartilor
    http://bookaholic29.blogspot.com/

    Va urez ca 2012 sa fie mai bland cu voi, sa fie un an usor si plin de realizari, iar clipele frumoase sa le petreceti intotdeauna cu cei dragi si sa aveti ambitia de a lupta pentru ceea ce va doriti!
    -Cristina, http://cartipentruadolescenti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Sa aveti un an mai bun ca cel anterior, plin de bucurii si impliniri!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Gossip Girl nu mi se mai pare interesant(de abia astept sa se termine), 90210 incepe sa ma plictiseasca, la Ringer nu ma uit, din Grey's Anatomy am vazut doar vreo 5 sezoane(trebuie sa recuperez).
    De abia astept TVD, PLL, TSC+ inca unele pe care nu le ai in lista.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. acum sincer , nu inteleg rostul serialelor The secret circle si The lying game.Dupa o trilogie a si facut serial.iarasi o sa continue si LJ Smith seria Cercul Secret si o sa fie ca naiba...

    RăspundețiȘtergere
  6. ioana alexandra9 martie 2012 la 14:56

    cate seriale bune!! pacat ca n-am timp sa ma uit la toate:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Grey imi place foarte mult.mai vreau episoade.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi