Treceți la conținutul principal

Aparitii si Promotii Editura Leda

 VAMPIRII SUDULUI/ TRUEBLOOD, ediţie de chioşc cu BRAVO şi BRAVO GIRL Din 27 septembrie vol. 1 – MORŢI PÂNĂ LA APUS

I. PROMOŢII
  • La CORA este în promoţie până pe 3 octombrie Perfect, volumul 3 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard, la un preţ excelent: 20,99 lei.
  • Vă reamintesc faptul că la LIBRIS Braşov e în desfăşurare, până la sfârşitul lunii septembrie promoţia cu reducere de 30% pentru toate titlurile LEDA.
  • Continuă, tot până la sfarşitul lunii, promoţia Urban Fantasy&Fantasy CORINTeens/Corint Junior pe magazinul virtual şi pe blogul LEDA: http://www.grupulcorint.ro/promo_fantasy/. Veţi găsi aici 11 titluri cu reducere 40%, cărţi una şi-una.
  • Promoţia de la punctul anterior va fi preluată de la 1 octombrie şi de LIBRIS Braşov. Va fi pentru 25 de titluri, deci mai extinsă decât cea de pe site-ul nostru. Când voi avea disponibile detaliile şi linkul acesteia, vi le voi comunica. S-au mişcat mai greu decât estimaseră, dar asta nu vă împiedică cu nimic să profitaţi de reducerile pe care le vor avea.
II. BLOGURI SPONSORIZATE
Trebuie să vă anunţ că lista cu noile bloguri sponsorizate va fi comunicată la sfârşitul lunii, cel mai probabil miercurea viitoare.
Ce pot să vă spun, este că dintre blogurile sponsorizate până acum, doar cele care nu mai sunt active vor ieşi din listă. Celelalte şi-au făcut cu brio treaba şi le mulţumim, sperând să fie la fel de atrăgătoare şi de interesante şi pe viitor.
III. CĂRŢI/SERII NOI
Deşi mi-aş fi dorit să vă surprind şi azi cu ceva nou, din păcate următoarea prezentare de cărţi sau serii noi o voi putea face abia miercurea viitoare. Prin urmare, ziua de azi nu e cu surprize la acest punct.
IV. APARIŢII
Fiindcă mulţi dintre voi au insistat să le dau această informaţie, lista cu apariţiile pe octombrie va fi dezvăluită tot miercurea viitoare. Până atunci, vă invit să vă familiarizaţi cu noul look al site-ului nostru şi să vă delectaţi cu fragmentele din cărţile în curs de apariţie.

@Carti Alese

Comentarii

  1. Nu pot rezista acestor promotii (deja mi-am chltuit toate economiile).

    RăspundețiȘtergere
  2. Din moment ce nu mi le'am luat pana acum, sincer ma tenteaza:))

    RăspundețiȘtergere
  3. succes blogurilor selectate.se pare ca munca depusa nu a fost zadarnica pentru cele selectate.ma bucur ca au decis sa publica seria vampirii sudului cu revista bravo este un pret mai accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt din ce in ce mai multe bloguri, care mai de care mai bune!! cred ca editurii ii e greu sa aleaga sponsorizarile..

    RăspundețiȘtergere
  5. singura serie pe care am reusit,cu chiu,cu vai,sa o achizitionez.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi