Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/23/2011

Aparitii si Promotii Editura Leda

 VAMPIRII SUDULUI/ TRUEBLOOD, ediţie de chioşc cu BRAVO şi BRAVO GIRL Din 27 septembrie vol. 1 – MORŢI PÂNĂ LA APUS

I. PROMOŢII
 • La CORA este în promoţie până pe 3 octombrie Perfect, volumul 3 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard, la un preţ excelent: 20,99 lei.
 • Vă reamintesc faptul că la LIBRIS Braşov e în desfăşurare, până la sfârşitul lunii septembrie promoţia cu reducere de 30% pentru toate titlurile LEDA.
 • Continuă, tot până la sfarşitul lunii, promoţia Urban Fantasy&Fantasy CORINTeens/Corint Junior pe magazinul virtual şi pe blogul LEDA: http://www.grupulcorint.ro/promo_fantasy/. Veţi găsi aici 11 titluri cu reducere 40%, cărţi una şi-una.
 • Promoţia de la punctul anterior va fi preluată de la 1 octombrie şi de LIBRIS Braşov. Va fi pentru 25 de titluri, deci mai extinsă decât cea de pe site-ul nostru. Când voi avea disponibile detaliile şi linkul acesteia, vi le voi comunica. S-au mişcat mai greu decât estimaseră, dar asta nu vă împiedică cu nimic să profitaţi de reducerile pe care le vor avea.
II. BLOGURI SPONSORIZATE
Trebuie să vă anunţ că lista cu noile bloguri sponsorizate va fi comunicată la sfârşitul lunii, cel mai probabil miercurea viitoare.
Ce pot să vă spun, este că dintre blogurile sponsorizate până acum, doar cele care nu mai sunt active vor ieşi din listă. Celelalte şi-au făcut cu brio treaba şi le mulţumim, sperând să fie la fel de atrăgătoare şi de interesante şi pe viitor.
III. CĂRŢI/SERII NOI
Deşi mi-aş fi dorit să vă surprind şi azi cu ceva nou, din păcate următoarea prezentare de cărţi sau serii noi o voi putea face abia miercurea viitoare. Prin urmare, ziua de azi nu e cu surprize la acest punct.
IV. APARIŢII
Fiindcă mulţi dintre voi au insistat să le dau această informaţie, lista cu apariţiile pe octombrie va fi dezvăluită tot miercurea viitoare. Până atunci, vă invit să vă familiarizaţi cu noul look al site-ului nostru şi să vă delectaţi cu fragmentele din cărţile în curs de apariţie.

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Nu pot rezista acestor promotii (deja mi-am chltuit toate economiile).

  RăspundețiȘtergere
 2. Din moment ce nu mi le'am luat pana acum, sincer ma tenteaza:))

  RăspundețiȘtergere
 3. succes blogurilor selectate.se pare ca munca depusa nu a fost zadarnica pentru cele selectate.ma bucur ca au decis sa publica seria vampirii sudului cu revista bravo este un pret mai accesibil.

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra16 martie 2012, 18:55

  sunt din ce in ce mai multe bloguri, care mai de care mai bune!! cred ca editurii ii e greu sa aleaga sponsorizarile..

  RăspundețiȘtergere
 5. singura serie pe care am reusit,cu chiu,cu vai,sa o achizitionez.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate