Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/01/2018

Filmul To All The Boys I've Loved Before bazat pe romanul scriitoarei Jenny Han

Ai un sentiment plăcut atunci când o carte este adaptată pentru marele sau „micul ecran” (în cazul nostru) și ai acces imediat la material. Filmul „Tuturor băieților pe care i-am iubit” va fi disponibil internațional începând cu 17 August 2018 pe platforma celor de la Netflix. Cu ocazia lansării acestui film, cei de la Editura Trei au lansat primul volum din trilogia scriitoarei Jenny Han în ediție tie-in (posterul filmului), disponibil online pe site-ul lor.

Lara Jean își ține scrisorile de dragoste într-o cutie de pălării de la mama ei. Nu sunt scrisori de dragoste pe care le-au scris alții pentru ea, ci scrisorile pe care le-a scris ea. Câte una pentru fiecare băiat pe care l-a iubit – cinci, în total. Când le scrie, își pune tot sufletul în ele, spunând toate lucrurile pe care nu le-ar spune în viața reală, pentru că aceste scrisori sunt doar pentru ea. Până în ziua în care scrisorile ei secrete sunt expediate și, dintr-odată, viața amoroasă a Larei Jean, până acum imaginară, scapă de sub control (descrierea primului volum).
Acum puteți comanda trilogia completă a scriitoarei Jenny Han, formată din Tuturor băieților pe care i-am iubitP. S. Te mai iubesc și acum și A ta veșnic, Lara Jean

TRAILER @Netflix

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate