Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/03/2017

Nou în bibliotecă @libmag.ro #inmymail

De curând am descoperit această nouă librărie online, Libmag și am fost contactați să descoperim site-ul. Cu doar 100 de lei am reușit să cumpărăm ce ne-am dorit, mai ales că platforma te ajută să găsești repede cărțile și să te bucuri chiar de oferte cum ar fi 2+1. Simona deja a pus mâna pe o carte, chiar dacă a fost încăpățânată să scrie recenzia ultimei cărți citite, dar am lăsat-o s-o citească. Acum urmează să vă prezint cărțile!

Am reușit să cumpăr primele două volume din Trilogia lui Stephen King, Bill Hodges. Voi încerca să mă apuc de această nouă poveste cât de repede posibil, mai ales că am postat că a apărut și serialul vara aceasta.

Am vrut cartea aceasta de când a anunțat Lauren Oliver că urmează să o publice! Abia aștept să mă apuc de ea, mai ales că are un design interesant, iar poveștile scritoarei mi-au plăcut de fiecare dată!
N-am putut să vă prezint această carte fără un articol de *shopaholic*. Am citit  primul volum și am citit și o recenzie și vreau să fac rost de toate volumele. Seria este una amuzantă, o viziune tragi-comică a unei boli de secol XXI. Cred că acest volum este al treilea din serie, deci mi-ar trebui și volumul 2. 
Clopotul de sticlă este deja invadat de sticky notes! Urmează să mă apuc și eu de ea pentru că Plath este senzațională. Al doilea roman comandat a fost Colecționarul de John Fowles, deoarece mi-a plăcut Magicianul și Șoția locotenentului francez.

Acestea au fost cărțile primite de la Ligmag.ro. Vă recomand și vouă acestă librărie online pentru că au ajuns cărțile în stare foarte bună, livrarea a fost rapidă, iar prețurile mai mult decât decente!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate