Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

7/21/2015

E usor sa ma ranesti de Tamara Webber -Editura Epica

Dacă v-a plăcut cartea E ușor să te iubesc, atunci cu siguranță trebuie să puneți mâna pe E ușor să mă rănești, disponibilă din 1 august! Puteți citi recenzia primei cărți aici, pe blog.

Fragment

,,Bunicul mi-a luat o valiză din mână și s-a îndreptat spre bucătărie. Abia acum am început să mă întreb unde avea să fie camera mea. A deschis ușa cămării. Însă, acum, nu mai era o cămară. Rafturile inferioare fuseseră îndepărtate și un pat mic, de o persoană, era cumva, inimaginabil, înghesuit din perete în perete înăuntru.
 Din tavan, pe un lanț, era agățată o lustră mică, un fel de lampă cu trei becuri, care, de obicei, se folosea la masa de bucătărie. Mi-am amintit că fusese, într-adevăr, atârnată deasupra mesei din bucătărie ultima dată când venisem în vizită, cu câteva luni în urmă. 
Cel mai îngust dulap din lume era îngrămădit în colțul de la intrare. Trebuia să închid ușa cămării pentru a-i putea deschide sertarele. Nu era nicio fereastră. Devenisem Harry Potter. Numai că eu aveam treisprezece ani, nici urmă de magie, iar destinul meu, oricare ar fi fost el, nu avea niciun scop măreț.”

2 comentarii:

  1. Salutare! Ai o nominalizare de la mine: http://bookaholic-guy.blogspot.ro/2015/08/premiile-liebster-nominalizare.html
    Sper ca nu am deranjat! Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am nominalizat la premiile Liebster:
    https://yukiblack.wordpress.com/2015/08/05/premiile-liebster/

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate