Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/10/2013

Delirium, în curând un serial tv. Seria Delirium de Lauren Oliver a ajuns la final!


Noua achiziţie a celor de la FOX este trilogia Delirium, scrisă de Lauren Oliver. În această nouă lume iubirea este considerată o boală, un pericol pentru omenire, iar interzicerea ei este oblogatorie. Acțiunea romanul este plasată în viitor, când specialiștii au ajuns la concluzia următoare : dragostea este o boală, una fatală. Au găsit găsit leacul, dar acesta trebuia administrat după vârsta de optsprezece ani, pentru că erau supuși unor riscuri; asta însemna că tinerii până în optsprezece ani erau expuși acestui virus, cunoscut în trecut sub numele de dragoste, dar acum sub termenul medical amor deliria nervosa (extras din recenzia mea de aici).
Serialul o să prezinte diferite schimbări, faţă de carte (mai multe detalii găsiţi aici). Au fost aleşi următorii actori:

Emma Roberts pentru rolul Lenei        Daren Kagasoff pentru rolul lui Alex

     Gregg Sulkin pentru rolul lui Jullian          Michael Michele pentru rolul Senatorului

Până la noi ştiri, ţin să vă anunţ că mai sunt câteva zile şi ultimul volum din serie apare pe piaţă şi sunt foarte curios cum se va termina această poveste, pentru că mi-a plăcut foarte mult primul volum şi o să-l citesc, foarte curând, pe al doilea. Este posibil ca primul volum să apară la Editura Litera, ţinând cont că O zi din şapte, carte scrisă tot de Lauren Oliver, a apărut acum ceva timp. 

@Carti Alese

9 comentarii:

 1. uuu cat de tare abia astept. sper sa vina cartile si la noi pana atunci

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper să le citesc până atunci!

  RăspundețiȘtergere
 3. UUUUu.....sunt plina de entuziasm, de abia astept!

  RăspundețiȘtergere
 4. Deabia astept si la noi cartile:x sper sa le pot citi inainte de serial:D

  RăspundețiȘtergere
 5. Probabil va fii interesant!:-*Sper si sa fie...Abia astept sal vad oricum!

  RăspundețiȘtergere
 6. Distributia este interesanta si sunt nume destul de cunoscute, acum depinde cum vor juca si vor da viata personajelor. Mare pacat ca toate filmele sau serialele bune facute dupa carti apar abia in 2014 :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Parca tuturor regizorilor le este "frica" de acest an deoarece se termina in 13 si s-au hotarat sa faca cunoscute filmele abia dupa acest "ghinionist" an:))

   Ștergere
 7. Imi place distributia acestui film. Nu prea stiu daca totusi se potrivesc cu personajele din carti deoarece nu le-am citit. Stii totusi daca aceasta serie va aparea si la noi?

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate