Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/20/2013

Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere de Jennifer E. Smith -în curând la Editura EpicaPentru Hadley, ziua de azi ar trebui sa fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tatăl ei se căsătoreşte la Londra cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei, iar ea tocmai a pierdut avionul care o ducea la nuntă. Hadley nu crede în destin sau soartă. Dar, blocată în aeroportul din New York, aşteptând să se îmbarce în următorul avion spre Londra, astăzi e şi ziua în care îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor. La propriu şi la figurat. Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver îţi va arăta că adevărata dragoste te găseşte atunci când te aştepţi mai puţin.


@Carti Alese

11 comentarii:

 1. subiectul cartii e foarte dragut si probabil ma va face sa o aleg, insa coperta nu ma atrage deloc...mi se pare rece...

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte frumoasa povestea,iar coperta e chiar pe gustul meu.poate o sa o citesc si eu vreodata...

  RăspundețiȘtergere
 3. haha! imi suna atat de cunoscut... iubire la prima vedere :)) tipic mie :-"

  RăspundețiȘtergere
 4. Titlul chiar suna ciudat... cand l-am citit, mi-am imaginat in cartea aceasta un text de genul: "20 % dintre oamenii de pe pamant se indragostesc la prima vedere ceea ce e foarte probabil ca tu sa nu o faci niciodata" :))
  Dar din cate vad, e o carte de literatura :D
  Si inceputul pare promitator :x
  Ma intreb ce se intampla cu Oliver si Hadley :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O să ai o surpriză când citești cartea, pentru că o să îți dai seama la sfârșit de ce este ales acest titlu.

   Ștergere
 5. Interesant, chiar sunt curioasa cum este aceasta carte.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am auzit de multe ori ca adevarata dragoste apare atunci cand te astepti cel mai putin dar nu stiu cat de adevarat e.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi place vorba asta :) Desi nici eu nu cunosc sentimentul... sunt genul de fata care se indragosteste pe perioada nelimitata :))

   Ștergere
 7. Deci am crezut ca este doar o imagine, dar e carte. Nu-mi vine sa cred....imi place coperta s[per ca si continutul sa fie pe masura asteptarilor mele....

  RăspundețiȘtergere
 8. Frumoasa coperta.Abia astept sa citesc aceasta carte.

  RăspundețiȘtergere
 9. Azi mi-am dat seama de ceva :)) Poate in viata reala ne putem indragosti de o persoana la prima vedere, dar e mult mai usor sa ne indragostim de un personaj dintr-o carte. Chit ca ne ia mai mult timp pana cunoastem personajul, suntem complet impresionati la final. Eu as da orice ca Dimitri Belikov sa fie real :))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate