Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/11/2013

In my dreams de Cameo Renae -Recenzie

Elizabeth Hayes are un dar, care este în același timp și un desen. Visele ei nu sunt normale, sunt premoniții, detaliate. De data aceasta visează despre iubitul ei Michael, care trebuia să vină în orice moment, să o ia cu mașina. Michael moare într-un accident, mașina fiind înghițită de apă. El comunică prin vise cu Liz și aceasta vede ce s-a întâmplat cu adevărat. Iubitul ei fost ucis, iar Elizabeth trebuie să facă dreptate, până nu o altă persoană apropiată sfârșește la fel. Trebuie să suporte noul ei mod de viață, alături de o fantomă, care înainte era persoana ei cea mai apropiată. Aventura pornită pe cont propriu, o aduce într-o situație critică fiind răpită și sechestrată de criminal...

"And no matter what tomorrow brings,
I'll see you in my dreams."

Nu mă așteptam ca această carte să fie atât de diferită și să spun că mi-a plăcut mult. Chiar dacă seamănă cu serialul Mesaje de dincolo, merită s-o citiți.  Am citit-o repede și am apreciat mai multe lucruri. Chiar dacă In my dreams are o întorsătură paranormala, antagonistul nu a fost vreo forță întunecată, cum găsim în majoritatea cărților din ziua de azi, același clișeu apreciat de multă lume. O situație tristă într-adevăr, visele au fost descrise frumos și cu o sensibilitate aparte. Chiar dacă știm că Michael nu mai este viu și este doar un spirit, dragostea nu moare. Finalul a fost bun, nimic ieșit din comun, ca să spunem că trebuie neapărat o continuare, știm că Liz este specială și niciodată nu o să fie singură. Mulțumesc Cameo Renae, pentru că mi-ai trimis această carte tocmai din Alaska (: .

Nota: 8.5/10
Titlu: In my dreams
Autor: Cameo Renae
Editura: CR Creations
Recenzie: Claudiu

@Carti Alese

14 comentarii:

 1. coperta este superba, filmul il ador, asa ca nu se putea sa nu ma atraga si aceasta carte, e clar pusa pe wishlist.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu m-am gandit la Mesaje de dincolo cand am citit descrierea si chiar daca m-as fi gandit la asta, nu as fi avut nimic impotriva deoarece mi-a placut extrem de mult acel serial.
  Pare interesanta cartea, dar pare si foarte trista intrucat reiese ca Elizabeth il va avea alaturi pe iubitul sau sub forma unei fantome. Nu-mi pot imagina durereea pe care o simte stiind ca e cu el, insa intr-un mod straniu si incomplet. Ceea ce imi place este ca, inca este cu el, ca nu l-a "parasit" fantoma fiind. Dragostea nu moare, acesta este un lucru cert.

  RăspundețiȘtergere
 3. "And no matter what tomorrow brings,
  I'll see you in my dreams."-suna a incercare de a apastra spiritu viu,omul viu prin amintire.imi aduce aminte de Eminescu,e superb citatul!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. :| Eu nu am stiut pana acum ca este film :| Nu-i corect :|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nici eu.asta e.mai bine mai tarziu decat niciodata.

   Ștergere
  2. Nu este niciun film. Este vorba despre serialul Mesaje de dincolo, este imposibil sa nu fi auzit de el.

   Ștergere
  3. Serialul l-am si vazut :O Si mi-a placut :-?

   Ștergere
 5. Imi plac cartile cu fantome si aceasta pare numai buna de citit.Totusi am vazut multe filme cu fantome care se intorc din morti pentru a face dreptate si nu ma mai incanta atat de mult acum acest subiect. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Interesanta carte,spre rusinea mea eu nu am auzit de ea pana acum.Mi-ar placea si mie sa o citesc, oare exista vreo sansa sa apara si la noi? Pana atunci ma pun sa caut filmul,sa imi satisfac curiozitatea asupra povestii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este un serial. Mesaje de dincolo, se aseamănă ...conceptul.

   Ștergere
 7. Am citit despre ea si pare destul de interesanta.Dar avand in vedere ca nu i-ai dat o nota asa de mare..Probabil nu ma voi arunca la ea:-??

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu am apucat sa citesc nicio carte in engleza, dar cred ca va fi un inceput destul de bun...

  RăspundețiȘtergere
 9. Este o carte care se afla pe lista mea de carti de citit in 2013 :) Desi mi-ar placea sa o citesc in romana, nici engleza nu ma supara.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate