Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

12/06/2012

Play de Javier Ruescas, un roman de neuitat!

Iubirea este ţelul...
Faima – singura cale de a-l obţine.

    Nimeni nu ar putea spune că Leo si Aarón sunt fraţi. Cel dintâi este încrezut şi ambiţios, iar cel de-al doilea, timid şi rezervat. Dar ambii îşi doresc câte ceva.
În vreme ce Leo visează sa devină faimos cu orice preţ, Aarón nu încetează să caute metode pentru a-şi recuceri iubita, care, după ce a câştigat un concurs şi s-a transformat într-o vedetă internaţională, a devenit inaccesibilă.
   Într-o zi, cotrobăind prin calculatorul fratelui său, Leo descoperă ca Aarón are un talent înnăscut pentru muzică şi că a compus şi înregistrat diferite melodii care nu sunt mai prejos decât cele mai populare hituri ale momentului. Fără să se gândească la consecinţe, Leo decide să le publice pe internet, şi, foarte rapid, fenomenul Play Serafin – numele dat canalului de YouTube – ia amploare pe internet…

Puteți asculta piesele pe acest site, dând click. O colecție de melodii scrise in exclusivitate pentru carte,  care se dă cu o ediție specială în librăriile din Spania!

Aș dori ca această carte să apară și la noi în țară, cât de curând! 

Javier Ruescas s-a născut în Madrid în 1987 şi a absolvit Facultatea de Jurnalism. La cei 24 de ani ai săi, cu patru romane la activ şi cu numeroase povestiri publicate în diferite antologii, este considerat a fi unul dintre autorii cu cel mai mare impact asupra literaturii pentru copii din Spania. În afară de scris romane, Javier administrează diverse pagini web şi este redactor şi membru fondator al binecunoscutei reviste online www.eltemplodelasmilpuertas.com. La fel ca Leo şi Aarón, Javier se filmează de multe ori pentru canalul pe care îl deţine pe Youtube: http://www.youtube.com/ruescasj.
Site-ul său personal este: www.javierruescas.com.

Susțineți această carte prin vot!


@Carti Alese

4 comentarii:

 1. De ce nu ma mir ca este o diferenta intre cei 2 frati? Niciodata nu am vazut frati care sa fie la fel. Intotdeauna unul trebuie sa fie mai rau ca celalat. Si normal ca vrem cartea la o editura romaneasca.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa ce am citit despre acesta carte vreau sa apara si la noi :)
  Am votat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am putut sa ascult melodiile pe site,dar imi place mult cartea.e genul meu de coperta.noua si futuristica.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si mie imi place muzica si cateodata inventez versuri de moment pe care bineinteles ca le uit dupa 5 secunde daca nu le scriu :))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate