Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/12/2012

Stapanul inelelor 1 : Fratia inelului de J.R.R. Tolkien -Editura Rao


De-acum celebra trilogie a lui J.R.R. Tolkien, "Stăpânul Inelelor", continuă povestea începută de autor în cartea sa Hobbitul. Sauron, Seniorul Întunecimii, a reuşit să adune toate inelele puterii, dorinţa lui fiind aceea de a stăpâni peste întregul Pământ de Mijloc. Dar pentru a-şi îndeplini visul îi lipseşte un inel special. Aici va începe odiseea tânărului hobbit Frodo, căruia i se încredinţează o misiune ciudată, el nu trebuie să găsească, ci să ascundă o comoară. Să ascundă Inelul. Frodo trebuie să pornească la drum din îndrăgitul său Comitat până întunecatul Mordor, ca să distrugă teribilul Inel şi să-i zădărnicească planurile lui Sauron. O sarcină uriaşă pentru un hobbit atât de mic, dar Frodo nu va porni singur la drum. Reprezentanţii celor mai importante seminţii vor fi alături de el.


@Carti Alese

4 comentarii:

 1. imi place foarte mult coperta si seria ma atrage parca mi-as lua-oo

  RăspundețiȘtergere
 2. ador seria asta.are atatea intelesuri,atatea povete,atatea adevaruri universala valabile in ea ca mi s-ar taia rasuflarea dac-as avea-o in mana mea...

  RăspundețiȘtergere
 3. Filmele au fost superbe! M-am uitat atat de mult la ele, incat nu mai tin minte numarul. Nu-mi vine sa cred cat de multe filme sunt ecranizate dupa carti. E foarte tare ca sunt carti cu asa mare succes.

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar daca nu le-am citit imi imaginez din cele spuse de ceilalti ca sunt foarte bune.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate