Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/16/2012

Safe Haven o ecranizare dupa un roman de Nicholas Sparks

    Dragostea doare.  Nu este nimic la fel de dureros ca o inimă frântă. Dar dacă vrei să iubești din nou, trebuie să ai încredere din nou. 
   Când o tânără misterioasă pe nume Katie ajunge într-un orășel mic din Carolina de Nord, încep să apară întrebări despre trecutul ei. Katie este decisă să nu se atașeze de nimeni, dar începe să formeze două relații : una cu Alex, un văduv care este deținătorul unui magazin, cu o inimă bună și cu doi copii; și alta cu vecinul ei, Jo. În ciuda deciziilor, Katie încetul cu încetul, începe să lase garda jos și se atașează de Alex și familia ei. Dar cu toate că Katie iubește din nou, se luptă cu trecutul ei întunecat care încă o bântuie și o înspăimântă... un  trecut care a înspăimântat-o și care a facut-o să fugă până în orașul acesta mic. Trebuie să aleagă între o viață în siguranță sau una cu recompense riscante... și că în cel mai rău timp, dragostea te poate salva cu adevărat.

 TRAILER-ul Filmului aici :


     Toate romanele lui Nicholas Sparks au avut un succes senzațional și multe din ele au fost ecranizate (amintim câteva- Message in the bottle The Notebook, A walk to remember,  Nights in Rodanthe,Dear John, The last song, The lucky one). Cel mai probabil Editura Rao va traduce și cartea Safe Haven, cel mai probabil în 2013.

   Sparks este cunoscut pentru bestseller-urile lui internaționale, care tratează teme ca creștinismul, drama sau adolescența. Șase dintre cărțile lui au fost adaptate cinematografic; Message in a Bottle, A Walk to Remember, The Notebook, Nights in Rodanthe, Dear John și The Last Song. În actualitate Nicholas Sparks trăiește în New Bern, Carolina de Nord, cu soția sa Cathy și cu cei cinci copii ai lor.

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. toate cartile lui Nicolas Sparks pe care le-am citit au fost deosebite, si pot spune ca nici filmele n=au fost mai prejos

  RăspundețiȘtergere
 2. Multe carti de-ale autorului Nicholas Sparks au fost ecranizate. De exemplu la Ultimul cantec nu am plans la film, dar la carte am plans in hohote spre final.

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. De acord :)) Intotdeauna ne da batai de cap... Dar fara sa vrem gasim solutii si trecem peste.

   Ștergere

Persoane interesate