Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/02/2012

Insurgent de Veronica Roth in curand in librarii

INSURGENT, mult aşteptata continnuare a bestsellerului internaţional DIVERGENT, în curând în librării!


O ALEGERE
DEVINE UN SACRIFICIU
UN SACRIFICIU
DEVINE O PIERDERE
O PIERDERE
DEVINE O POVARĂ
O POVARĂ
DEVINE O BĂTĂLIE
O SINGURĂ ALEGERE
TE POATE DISTRUGE

O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane…

Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte — şi pe ea însăşi —, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire. Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sfârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure. Transformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul.

Cartea are 448 de pagini, formatul 13 x 20 cm., este cartonată cu supracopertă şi are preţul de listă 44,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. AA ce bine!de cand astept cartea:)

  RăspundețiȘtergere
 2. e cea mai buan veste de saptamana asta

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu doar ca e geniala, dar e originala. Si originalitatea e cateodata baza succesului. Sunt curioasa ce o sa mai faca micuta Neinfricata.

  RăspundețiȘtergere
 4. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult aceasta carte.

  RăspundețiȘtergere
 5. De fiecare data cand o vad,am un gol in stomac...

  RăspundețiȘtergere
 6. Insurgent :X:X:XX am auzit ca e mult mai buna ca divergent.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate