Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/21/2012

Descendentii de Kaui Hart Hemmings

Narat într-un stil curajos, puternic, uneori de un umor irezistibil, Descendenţii e un roman despre o familie neconvenţională obligată de împrejurări dramatice să se reunească spre a-şi recupera propria moştenire şi identitate.
Matt King e un avocat bogat din Honolulu, a cărui soţie, Joanie, a suferit un accident în timpul unei curse de bărci cu motor şi se află în comă. Mai mult, Matt află că soţia lui îl înşela şi era pe punctul de a-i cere divorţul, iar medicii hotărăsc să o deconecteze de la aparate pe Joanie, conform cererii din testamentul acesteia. Tatăl lui Alex, o adolescentă rebelă, care are probleme cu alcoolul şi drogurile, şi al lui Scottie, aflată la vârsta tuturor întrebărilor, Matt realizează că se confruntă cu o criză existenţială fără precedent şi că lui îi revine responsabilitatea de a-i proteja pe ceilalţi membri ai familiei.

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Este foarte interesanta cartea...si voiam la un momendat sa vad filmul..dar am uitat.Recenzia ma atrage,personajele deja imi plac si sunt sigura ca e o care grozava.Pacat ca in perioada asta nu prea pot sa citesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Totusi saraca Alex :o3 Imi pare rau pentru ea... dependenta de droguri si alcool, nu e tocmai o cale spre a deveni cineva in viata...

  RăspundețiȘtergere
 3. La prima vedere arata bine si suna la fel de bine:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Cand ai pe cineva de protejat,din victima devii un om puternic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intotdeauna este asa! Parca devi una cu adrenalina. Nu mai simti frica, groaza sau durere.

   Ștergere

Persoane interesate