Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/04/2012

Gelozie de Lili St. Crow - Editura Leda

GELOZIE, volumul 3 din seria ALTFEL DE ÎNGERI de Lili St. Crow .
DRU ANDERSON
Întunecată, periculoasă şi sexy

În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha ─ o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite ─ în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe. Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă ─ dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului. Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.

Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…
Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şi www.lilithsaintcrow.com.

NU RATAŢI PRIMELE DOUĂ VOLUME ALE SERIEI:
@Carti Alese

9 comentarii:

 1. am citit primele 2 volume au fost bunicele...sunt curioasa si in privinta carti a treia:-? ma bucur ca au ramas la coperta asta:)

  RăspundețiȘtergere
 2. am mai auzit de ea.nu mi se pare ceva prea nou.merg toate pe aceleasi idei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar trebuie să mă apuc de Tradari!!

  RăspundețiȘtergere
 4. daca nu am citit nimic din aceasta serie, nici nu stiu ce este acela un ,,djamphir". Mai sunt multe carti in seria asta? Macar sa le citesc pe toate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cei ce s-au "indragostit" la prima vedere de Dru, nu o mai pot uita...
  Deci sa ne bucuram din plin de aparitiile ei din aceasta serie incintanta !

  RăspundețiȘtergere
 6. Am citit cartile si au fost absolut superbe:XM-au fascinat atat de mult incat nu m-am lasat pana nu am terminat in cateva zile.Pacat ca nu le am in biblioteca,dar sper sa le achizitionez in curand.Recomand tuturor sa citeasca;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place ce vad si daca imi place ce vad trebuie sa am:))

  RăspundețiȘtergere
 8. Cat de curand o sa incep si eu seria. Am facut rost de prima carte... Sper sa imi placa :x

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate