Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/22/2012

Sovaire (Lupii din Mercy Falls 2) de Maggie Stiefvater -Editura Rao


În "Fior", Grace şi Sam s-au găsit. Acum, în "Şovăire", trebuie să lupte ca să rămână împreună. Pentru Grace, asta înseamnă să-şi înfrunte părinţii şi să păstreze un secret deosebit de periculos despre ea însăşi. Pentru Sam înseamnă să se împace cu trecutul său ca vârcolac şi să afle cum poate supravieţui pe viitor. Dar mai apare şi un lup nou, pe nume Cole, al cărui trecut ar putea distruge întreaga haită. Iar Isabel, care deja şi-a pierdut fratele, este atrasa oricum de Cole. "Şovăire" ne vorbeşte despre ambele laturi ale iubirii, cea întunecată şi cea luminoasă şi despre puterea oamenilor de a depăşi obstacole prin forţa dragostei.

În curând la Editura Rao!


@Carti Alese

7 comentarii:

 1. Interesantă carte. Nici nu ştiam de existenţa unei astfel de cărţi. Să înţeleg că este despre o haită de vârcolaci:-?

  RăspundețiȘtergere
 2. Varcolacii sunt iar la moda, inteleg....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu cred ca mai exista o anumita moda ,putem spune ca avem cartii care abordeaza mai toate fiintele supranaturale : varcolaci,vampiri ,ingeri,demoni si zane .

   Ștergere
 3. ;)) asa se pare ca sunt din nou la moda...

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ,iubesc aceasta cartea <3 .Nu am putut sa o las din mana ...Grace şi Sam sunt atat de draguti si care dau cartii un farmec aparte..desigur ca mai sunt si celelalte complicatii care condimenteaza cartea <3Merita citita !

  RăspundețiȘtergere
 5. In sfarsit apare volumul 2. Ma bucur ca cei de la Rao au inceput din nou sa mai scoata carti noi, caci in ultimul timp nu prea se mai "miscau".

  RăspundețiȘtergere
 6. nu am citit primul volum, dar am auzit numai lucruri bune despre serie

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate