Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/05/2012

Prima poza din filmul Beautiful Creatures (adaptarea romanului a 16-a lună)

Richard LaGravenesse ( cel care a regizat P.S. I love you) regizează
 adaptarea romanului Beautiful Creatures (  A16-a lună - Editura Rao) scris de Karmi Garcia și Margaret Stohl, primul roman dintr-o trilogie. În prezent se filmează în orașul New Orleans iar distribuției s-au alăturat Viola Davis(The Help), Jeremy Irons, Emma Thompson( Harry Potter), and Emmy Rossum( The Day after tomorrow, Poseidon, The phantom of the opera).
Cei de la EW au pus mâna pe prima poză/scenă între Ethan Wate (Alden Ehrenreich) and Lena Duchannes(Alice Englert), fata misterioasă a visurilor lui.
 Filmul apare în februarie 2013!
Cartea apărută la Editura Rao!

"Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt." Dragoste încă din prima clipă... Încă înainte să o fi zărit pentru prima dată, ea i-a bântuit visele: Lena, fata cea nouă de la şcoala lui Ethan. Lena, fata cu părul negru şi ochi verzi, Lena, cea care locuieşte în Ravenwood, vechea plantaţie pe care toţi cei din Gatlin o ocolesc, toţi cu excepţia lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără scăpare. Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului... Ethan ştie că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe vecie. Dar va putea ea să-i rămână alături indiferent cărei părţi îi va aparţine?

@Carti Alese

15 comentarii:

 1. Simpatic, deocamdata pare o scena dintr-un film romantic. Pacat ca mai avem ceva timp de asteptat. (^^)

  RăspundețiȘtergere
 2. Superba poza, insa sper ca nu e si ultima,eu m-as bucura nespus sa vad un album intreg cu astfel de poze.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce pot să spun, sper doar ca filmul să fie măcar trei sferturi de bun pe cât este cartea. Iar legat de actori, Lena şi Ethan nu arată exact cum mi i-am imaginat eu. Puteau să folosească nişte actori mai tineri, gen 18 ani, nu 20 şi ceva :)) Se cam duce din farmec aşa :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu.. eu m-am cam saturat de fete de 16 ani, 17 sau 18 :)).

   Ștergere
  2. Da, dar Lena în carte are 16 ani, e puţin cam aiurea să vezi că tipa care joacă în film nu pare de 16 ani :))

   Ștergere
  3. Numai de 16 ani nu arata tipa :))

   Ștergere
 5. Am citit cartea si nu e vorba daor despre varsta. Nu e vorba ca actorii par tineri sau batrani ci doar ca fizic nu corespund cu personajele descrise in carte. eu sper ca filmul sa nu fie o dezamagire desi am mari indoieli.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multe filme sau seriale in care nu s-a respectat aspectul fizic din carte exemplu : in Jurnalele Vampirilor(cartea) Elena e blonda sau in Twilight(cartea) Edward e roscat si foarte muschiulos ..

   Ștergere
 6. Nu am citit cartea, dar filmul cred ca o sa iasa minunat. Sper ca pana la premiera acestuia sa o citesc.:)

  RăspundețiȘtergere
 7. ce poza frumoasa :X sper sa fie reușit filmul...

  RăspundețiȘtergere
 8. Mama februatie 2013:-O? Dc tocmai atunci?

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate