Treceți la conținutul principal

In my mail #OMG!!!


Vreau să-i mulțumesc enorm de mult scriitoarei Lauren Oliver pentru cele două cărți superbe Delirium și Before I fall.
O zi din șapte (varianta în română a cărții Before I fall ), Jurnalele lui Stefan 3 Nesațul le-am primit de la Monica pentru că am făcut schimb de cărți. Iar jurnalul Jocurile foamei ( după cum vedeți e superb!!!) tot de la ea este, ce fată talentată nu?
Am primit de la Alexa Vampirii Sudului 3, 7, 8, 9 și 10 e pe drum, pentru că am făcut schimb de cărți, iar Mariana mi-a făcut o mare surpriză acum ceva vreme cu vol 4 și 5. Mulțumesc!!!
Mi-am luat de la Adevărul Fantoma de la Operă, Frankenstein și un alt exemplar din La răscruce de vânturi.
Cu revista Bravo mi-am luat Micuțele Mincinoase și secretele lor, iar de la Editura Leda am primit Uneori sub clar de lună.

@Carti Alese

Comentarii

  1. Wow! Cate carti:O:O Felicitari, lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu seria "Vampirii Sudului", iar jurnalul Jocurile foamei este minunat. Dar de unde a facut rost Monica de asa ceva? Chiar as vrea si eu.. :-? "Frankenstein" ati cumparat-o din librarie? Stiu ca la Diverta au.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jurnalul e făcut de ea. Păi cărțile Adevărul le-am luat că era caravana în oraș la mine pt. o zi :).

      Ștergere
    2. Pe la noi prin Iaşi nu a trecut caravana, aş fi vrut să-mi iau şi eu câteva cărţi ca să-mi completez raftul cu cărţi adevărul.

      Ștergere
  3. Sunt aşa de geloasă! Vreau şi eu atâtea cărţi dintr-o lovitură! :)) Jurnalul arată genial. Văd că ai şi Uneori sub clar de lună:X Şi Jurnalele lui Stefan. Foarte tare. Ce pot să spun, lectură plăcută.

    RăspundețiȘtergere
  4. ioana alexandra11 mai 2012 la 19:07

    ce frumos e jurnalul Jocurile foamei
    lectura placuta!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ioana alexandra11 mai 2012 la 19:07

    ce frumos e jurnalul Jocurile foamei
    lectura placuta!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase achizitii!Dar tu i-ai cerut autoarei sa-ti trimita cartile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da am vorbit cu ea pe Facebook si a spus ca o sa ma suporte ce fac si o sa imi trimita o carte pt concurs :) si una pentru o recenzie :)

      Ștergere
  8. ...daca stiam la ce iti trebuiesc cartile alea....poate ma straduiam si mai mult sa gasesc tot ceea ce iti lipsea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebare: cartile astea, sunt ceea ce citesti ACUM, Claudiu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum nu. Câteva o să le citesc luna aceasta. Restul vara.

      Ștergere
  10. foarte frumoase cartile. Sper ca iti va placea seria Vampirii Sudului; mie mi s-a parut interesanta si astept volumul 12.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine la gramada seria Vampirii Sudului. Astept recenzie sa stii. :P
    Ma bucur ca iti place agenda, in seara asta sper sa deschid noul blog cu tot ce am facut. (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  12. VAmpirii Sudului, da, foarte bune....dar filmul, nu seamana mai deloc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da chiar nu seamana asa de mult cu cartile serialul :-? ,nici Jurnalele Vampirilor nu seamana foarte mult daca ne gandim mai bine ..:-?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi