Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/14/2012

The fault in our stars de John Green (I want #4)


Image and video hosting by TinyPic

Am creat o nouă rubrică, în care voi posta cărțile,pe care vreau să le am/să le citesc/ să le devorez, dar nu au apărut ÎNCĂ în România.
Image and video hosting by TinyPicThe fault in ourImage and video hosting by TinyPic
Stars
de
John Green

Diagnosticată cu cancer tiroidian în stadiul IV la doar doisprezece ani, Hazel a fost pregătită să moară, până când, la paisprezece ani, un miracol medical- tumorile din plămâni s-au micșorat...

Romanul este narat de Hazel, acum are varsta de șaisprezece ani și încearcă să supraviețuiască. A renunțat la școală din cauza bolii la doar treisprezece ani, rar socializează cu ceilalți de vârsta ei și își petrece majoritatea timpului singură. După ce este diagnosticată cu depresie, Hazel este obligată de părinți să participe la un grup de sprijin destinat copiilor care suferă de cancer. Acolo ea îl întâlnește pe Augustus, de care se îndrăgostește și   "învață" împreună.

Un bestseller, care a primit multe critici pozitive, ce nu trebuie ratat!
"Un amestec de melancolie, dulce, filosofic și amuzant"
- The New York Times.

Image and video hosting by TinyPic
Până data viitoare

@Carti Alese

14 comentarii:

 1. Ce carte! Cred că ar fi foarte interesant să o citesc şi cred că emoţionant. Sper să apară repede la noi în România. E trist că la 12 ani trebuie să te confrunţi cu o asemenea boală:-s Şi presupun că şi băiatul are tot cancer sau ceva:-?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da e trist..dar din pacate e adevarat..Da probabil ca baiatul are tot cancer si se ajuta reciproc ..

   Ștergere
 2. Cred ca nu este numai pentru adolescenti. Si adultii o pot citi cu acelasi interes.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În general toate cărţile pentru adolescenţi sunt citite şi de adulţi, mama ştiu că citeşte mereu cărţile pe care mi le cumpăr, uneori cu mai mult interes decât o fac eu :))

   Ștergere
  2. Si mama a mai citit din cartile pe care le-am cumparat eu : Twilight sau Jurnalele Vampirilor .Si chiar i-au placut :))

   Ștergere
 3. Claudiu, citeste prezentarea lui,,Sweet Evil"....nu cumva, subiectul asta l-am mai gasit intr-o recenzie de a a ta?...?? http://www.goodreads.com/featured_lists/65-may-2012-movers-shakers?utm_medium=email&utm_source=May_newsletter&utm_content=movers6

  RăspundețiȘtergere
 4. Hmm imi place descrierea.:)
  Sa speram ca va aparea curand si la noi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am mai vazut si pe alte blog-uri aceasta carte. Chiar sunt curioasa sa vad cum este. Sper sa apara si la noi...

  RăspundețiȘtergere
 6. E o carte care inca din rezumat ne introduce in lumea trista a unei fete lovita de boala care se lupta pentru supravietuire .Dar ne arata ca si in momentele in care totul pare intunecat si trist exista o raza de soare care ne lumineaza pentru putin timp viata .In cazul aceasta este dragostea ,dragostea care o invata din nou sa traiasca.

  RăspundețiȘtergere
 7. melancolica? probabil eu as plage daca as citi-o, sunt cu toat, desi perfer cartile vesele, melancolia este starea mea nativa

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu am cartea , am cumparat-o in engleza si este superba . E o poveste despre cancer si despre iubire ,cu mult sarcasm si pe alocuri foarte foarte trista . Chiar merita citita ! :)

  RăspundețiȘtergere
 9. nu am auzit de ea pana acum,dar pare interesanta.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate