Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/07/2012

Destinul Vraciului (Vol 8 din Cronicile Wardstone) de Joseph Delaney


„Cronicile Wardstone” sunt, cu siguranţă, una dintre seriile ale cărei volume le aşteptaţi cu sufletul la gură. Răbdarea vă va fi acum răsplătită – cartea a opta, „Destinul Vraciului”, va ajunge în curând în mâinile şi pe rafturile voastre.
Pentru eroii noştri, vremurile sunt întunecate. Tom, magistrul său şi prietena lui, vrăjitoarea Alice, s-au refugiat din Comitat, fugind de invadatorii care au năvălit şi le-au ars până la temelii casa din Chippenden, inclusiv preţioasa bibliotecă a Vraciului.
Trioul ajunge în Irlanda, însă ghinionul nu îi părăseşte. Pe drumul pe mare până în acest ţinut înverzit, Tom zăreşte o pereche de ochi care-l urmăresc din cer şi-şi dă pe dată seama de intenţiile lor diabolice. Cine să fie, de astă dată, cel care-i vrea răul?
Mai mult, vraja urciorului de sânge care-l protejează de Diavol începe să se risipească. Oare Tom şi magistrul său vor reuşi să-l lege pe însuşi Diavolul, cu ajutorul vrăjitoarei asasine Grimalkin, sau puterea acestuia va fi prea mare în ciuda tuturor strădaniilor lor?
Totul devine din ce în ce mai greu, duşmanii aflaţi pe urmele lor se înmulţesc, iar speranţele le sunt tot mai firave… Asta până ce Tom intră în posesia Sabiei Destinului – o spadă cu o latură întunecată şi însetată de sânge. Oare arma aceasta nouă îi va oferi o şansă să răzbească?
„Destinul Vraciului” vă aduce iar aceleaşi personaje minunate, un suspans terifiant şi o mulţime de întâmplări înfiorătoare, pentru cei care nu se lasă descurajaţi de avertismentul bine cunoscut:
A nu se citi după miezul nopţii!
Cartea are formatul 12 x 16,5 cm, cartonată cu supracopertă, 384 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit. 
@Carti Alese

10 comentarii:

 1. Am văzut de mai multe ori cărţi din seria aceasta, dar nu ştiam dacă sunt bune, îmi aduce aminte de una din cărţile mamei :)) Oricum nu mă aşteptam să aibă legătură cu magie şi aşa ceva, mă gândeam că trebuie să fie ceva legat de ierburi:-?
  Poate găsesc căţile la bibliotecă, deobicei au şi cărţi noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu am fost la fel de sceptica la inceput ,dar acum nu regret ca m-am apucat de seria asta .

   Ștergere
 2. pentru ce segment e varsta se adreseaza seria?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca se adreseaza mai mult adolescentilor ca mai toate cartile cu fiinte cu puteri supranaturale ,dar sti cum se zice :Cartile nu au varsta !

   Ștergere
 3. Nu am citit seria, dar o colega mi-a recomandat-o. Posibil sa o cumpar si eu. Pare interesanta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici eu nu am citit seria si din aceasta cauza imi este greu sa ma pronunt in privinta ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E buna seria si chiar ajunge sa te pasioneze dupa ce te apuci de ea.

   Ștergere
 5. am citit primele 4 cărți de la biblioteca,dar îmi voi cumpăra seria după ce apare toate cărțile...vreau cu orice preț sa le citesc pe toate :D

  RăspundețiȘtergere
 6. In sfarsit a aparut si la noi cartea <3,de cand o astept ...

  RăspundețiȘtergere
 7. nu am citit nici-un volum, poate o voi face

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate