Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/25/2012

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey de E.L. James -Editura Trei

Acum câteva zile cei de la Editura Trei mi-au spus că această carte va apărea la BOOKFEST!

O trilogie care a devenit un fenomen mondial
Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucerește, te captivează și te domină.
Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găsește foarte atractiv și de-a dreptul intimidant. Retrasă și interiorizată, Ana este șocată să constate că, pentru prima dată în viață este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească și mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de șarmul și succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunși și ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalți.
Cei doi încep o relație pasională. Va rezista oare o astfel de o relaţie nonconformistă între puritate şi rafinament? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?
Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
# 1 Amazon.com # 1 New York Times Bestseller # 1 Amazon.co.uk # 1 Bookseller


Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marchează o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, acest roman a fost publicat în SUA în format de carte tipărită într-un prim tiraj uriaș de 750 000 de exemplare, apariția ei fiind salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal. Apărută și în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de țări.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.
E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți adolescenți. A lucrat ca producătoare TV și a visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.
A început să scrie și să-și posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book și în mai puțin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.
Autoarea britanică a precizat că a scris trilogia în plină “criză a vârstei mijlocii”. “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James.

@Carti Alese

12 comentarii:

 1. Wow. E prima data cand aud de carte, dar trebuie sa recunosc ca suna foarte bine! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. E buna! A inceput ca un fanfic Twilight...Nu credeam sa fie publicata atat de repede si la noi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant, Christian trebuia să aibă ceva şi nu ştiu de ce ştiam că o să fie o ftaă mai naivă care să se îndrăgostească de el, dar probabil ea l-ar fi părăsit din prima nu ar fi stat lângă el să afle obiceiurile lui :)) abia aştept să ajungă şi la noi.

  RăspundețiȘtergere
 4. cartea cred (sunt sigura!!!)se recomanda pentru varste de peste 18......pe alocuri chiar 21 de ani!

  RăspundețiȘtergere
 5. @Alex , Master of The Universe, este fan ficul scris de catre SnowqueenIcedragon intre anii 2009-2011 (noi, fanele Twilight l-am urmarit) iar din 26 mai (la multi ani!) 2011 a devenit carte, 3 volume, sub numele de Fifty Shades....of Grey, Darker, Freed(cele 3 volume)Fireste, noi, fanele, deja le avem in format electronic.(pe langa fan ficul original) Si, ah, da! Sa nu uit: va fi turnat si un film...Am scris multe pe blogul meu, despre subiect...

  RăspundețiȘtergere
 6. sper sa ajung la bookfest anul asta...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu din pacate nu o sa pot ajunge anul asta... Anul viitor ..

   Ștergere
 7. uuu :> foarte interesanta cartea :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Suna foarte bine ,subiectul pare promitator .De abia astept sa vad ce e de capul ei <3

  RăspundețiȘtergere
 9. Din moment ce am sub 18 ani chiar nu mi se potriveste aceasta carte. Ma bucur in schimb pentru cei carora le plac astfel de carti.

  RăspundețiȘtergere
 10. o carte care mi-a atras cu siguranta atentia si pe care as vrea sa o citesc

  RăspundețiȘtergere
 11. nemaipomenita carte, am citit-o pe nerasuflate. Reflecta realitatea de azi
  M.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate