Treceți la conținutul principal

Uneori, sub clar de luna (Continuarea cartii Nu plange sub clar de luna) de Heather Davis -Editura Leda


UNEORI, SUB CLAR DE LUNĂ, Cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de HEATHER DAVIS în curând la editura LEDA
Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…
Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ulwww.heatherdavisbooks.com
Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit.

@Carti Alese

Comentarii

  1. Oo.. Deci eu habar nu aveam ca mai exista un alt volum.Descrierea pare interesanta desi ma dezamageste numarul de pagini. Stii cumva cand apare exact si de cand pot sa o precomand?

    Evelyn

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mai exista un volum, dar cred ca era in format ebook. Nu sperams a mai apara aceasta carte din cauza formatului, dar uite ca mi s-a indeplinit dorinta. Mi se pare super ca au decis sa o publice si pretul este foarte bun. Cam putine pagini...dar merge.
    Eu am editia de chiosc al primului volum si o sa arata cam inestetic in biblioteca,d at fiind aceasta va fi hardcover, dar cum am zis, sunt fericita ca apare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt dezamagita si eu de numarul paginilor:) , sunt prea putine, se citesc imediat. Eu nu am reusit sa gasesc primul volum la chiosc,si cred ca o sa le cumpar pe amandoua cartonate,... asta cand o sa mai adun ceva bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sandy, s-ar putea sa-l gasesti pe Elefant in editie de chiosc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar sunt curioasa sa vad cum este acest volum. Tocmai ce l-am terminat pe primul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super! De-abia astept sa o citesc!

    P.S. Te invit la un concurs pe blogul meu:http://inabookshelf.wordpress.com/2012/04/11/concurs-de-primavara/

    Sper sa participi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Va invit la un concurs pe blogul meu: http://fantasybooks-27.blogspot.com/2012/04/primul-concurs.html

    RăspundețiȘtergere
  9. :D nu era mai bine daca o scoteau si pe aceasta in editie chiosc? Probabil crestea si nr de pagini daca era in format mic.
    Si eu stiam de o singura carte, fara continuare, dar cred ca autoarea s-a razgandit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Era cartea, dar in format ebook. Numarul de pagini ar fi fost...aproape acelasi...poate cu 2-3 pagini mai mult, dar atat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma mir ca are atat de putine pagini.:(

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am apucat sa citesc primul volum din lipsa de timp, cartea saracuta sta in biblioteca de ceva timp fara sa se atinga nimeni de ea, dar vad ca aici multa lume e incantata de ea si trebuie sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Elena Zaharia: Si Femeia in Negru de Susan Hill are 171 de pagini si este format mic, dar este o carte foarte buna. Deci nu conteaza numarul de pagini pana la urma. (^_^)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ai dreptate. Sper doar sa fie mai frumoasa decat primul vol. Si multumesc de sfat! Cred ca o sa citesc si eu cartea Femeia in Negru. Vad ca ti-a placut/v-a placut.

      Ștergere
  14. Coperta e draguta si cartea sper sa fie frumoasa. Mi-am precomandat primul vol. si acum astept sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt şocată! Ce-i cu noile chestii pe care le capătă ea? Sper că nu se transformă şi ea în vârcolac sau ceva asemănător :)) Nu o văd într-o astfel de hmm imagine :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi