Treceți la conținutul principal

Seria Hush Hush de Becca Fitzpatrick ajunge la final

Un jurământ sacru     
Un înger căzut     
O dragoste interzisă

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.


Se pare că Seria Îngerul Nopții a ajuns la final cu cel de-al patrulea volum Finale. Aventurile lui Patch și Nora se vor sfârși. Ce credeți? Se va sfârși frumos sau urât?
 Primele două volume din serie au apărut la Editura Litera.

@Carti Alese

Comentarii

  1. A fost o perioada in care am crezut se va opri la 3 carti, am problema asta in care sunt obsedata dupa trilogii: seria nu se termina foarte repede, dar nici nu se lungeste,iar de multe ori cand seria intra in prelungiri se pierde esenta povestii.
    Am citit primele doua volume, iar prima carte pot spune ca este superba, in a doua mi se pare ca actiunea este putin lasata la o parte si avem parte de prea multa drama, dar e inca esentiala in elucidarea anumitor mistere.
    Am inceput sa bat campii, mai pe scurt: SERIA MERITA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca inca nu mi-ama chizitionat seria, dar nu am avut ocazia. Mereu apar alte carti si e foarte greu sa tin pasul, insa si eu cred ca aceasta serie merita. Am citit din primul volum mai multe pagini si mi-a placut foarte mult. Patch are niste replici de te da pe spate; e tare amuzant daca prin amuzant intelegem si ironic.
    Cred ca o sa cumpar seria cand apare ultimul volum ca sa nu astept mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă dorești să postez un concurs ar fi frumos să ceri permisiunea mai întâi!

      Ștergere
  4. foarte frumoasa povestea. cartea asta se adreseaza si o sa fie printre preferatele celor care indragesc povestile de dragoste neobisniute, sper sa apara si la noi cat mai curand volumul 3 si 4. trebuie sa recunosc ca de foarte multe ori cand aleg sa citesc o carte o fac in primul rand dupa recomandari, recenzii, imi place sa stiu parerea altora si apoi sa o compar cu a mea. deasemenea la fel de des se intampla sa aleg o carte dupa coperta, pentru ca de ce sa nu recunoastem....judecam o carte dupa coperta. unele carti au mai mult lipici la public daca vizual atrage cu ceva dar cand citim respectiva carte povestea e dezamagitoare, si de multe ori continutul unei carti merita toti bani dar coperta nu iti face cu ochiu. La seria asta mi-a placut enorm coperta e foarte tare si rand pe rand la fiecare volum coperta devenea si mai superba, acum sunt foarte curioasa sa vad cum va arata Finale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se termină cu volumul patru? Uau, credeam că o să fie ca majoritatea seriilor care au multeeee volume şi ajunge să se lungească, sincer eu mă bucur că nu s-a lungit. Probabil va fi un final fericit, dar cine ştie :-" Poate autoarea s-a gândit să ne facă o surpriză sau ceva :))
    Sper să apară repede şi cel de-al treilea volum la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper ca autoarea sa nu ne faca vre-o surpriza si sa fie un happy end. ador finalurile fericite.

      Ștergere
    2. Eu credeam ca o sa fie trei carti: de obicei sunt 3,6, 12, sau mai multe. Sper sa aibe final fericit, dar sper sa apara mai repede la noi toata seria.

      Ștergere
    3. Toată lumea vrea final fericit :)) Eu cred că ar fi mai interesant cu un final trist:)) Probabil va mai dura până va apărea la noi toată seria, :( Cartea a doua m-a lăsat cu o dorinţă ciudată de a aflaa mai repede ce se întâmplă :))

      Ștergere
  6. Inca nu am apucat sa citesc aceasta serie. Poate o sa incep la vara. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi pare rau ca nu sunt toate 4 aparite in romana M-as apuca de ele...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, stiti cumva daca ultima carte a aparut in romana? o caut de mult timp si nu o gasesc. mersi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu caut disperata volumul 4 in lb romana 😢😢😢

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi