Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/04/2012

Iubitul virtual de Kate Brian -Editura Leda (cu revista Bravo)


IUBITUL VIRTUAL de KATE BRIAN – ediţie de buzunar distribuită pe 24 aprilie 2012 cu revista Bravo
„O hârjoneală amuzantă… o intrigă spumoasă, cu personaje cuceritoare!”  - SCHOOL LIBRARY JOURNAL
Adevăraţii prieteni sunt alături la bine şi la rău. Dar mai ales la rău!
Ca urmare, când Lane şi Vivi văd că Isabelle suferă cumplit după ce Shawn, iubitul acesteia din urmă, o părăseşte cu doar o lună înainte de balul de absolvire, sunt gata să facă orice pentru ca prietena lor să-l uite şi să fie din nou fericită.
Ideea genială apare! Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, fetele creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o salveze pe Isabelle. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…
Finalul vă rezervă însă cea mai neaşteptată surpriză!
„Haosul inevitabil al încurcăturilor şi happy-endul se dovedesc a fi o combinaţie irezistibilă pentru cititori.” PUBLISHERS WEEKLY
KATE BRIAN este pseudonimul literar al lui Kieran Scott (n. 1974), scriitoare americană cunoscută pentru cărţile sale de succes pentru tineri, precum şi pentru romanele chick-lit. Celebritatea i-a adus-o seria Private, devenită bestseller New York Times şi USA Today, urmată de spin-off-ul Privilege. Printre cele peste douăzeci şi cinci romane ale autoarei se mai numără Sweet 16Fake BoyfriendThe Princess and the PauperThe Book of Spells, precum şi o serie de cărţi publicate sub nume propriu sau sub pseudonimul Emma Harrison (actorii ei preferaţi fiind  Emma Thompson şi Harrison Ford).
Născută în Montvale, New Jersey, Kate Brian a absolvit Universitatea Rutgers cu  o licenţă în engleză şi jurnalism. Timp de patru ani a lucrat ca redactor, după care şi-a dedicat tot timpul scrisului. Locuieşte în New Jersey, împreună cu soţul şi fiul ei.
Pe lângă romanul Iubitul virtual, în viitor Editura LEDA va mai oferi cititorilor (de data aceasta în ediţie de librărie) şi plăcera întâlniri cu seria de succes Private si cu romanul Sweet 16.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa www.privatetheseries.com
@Carti Alese

11 comentarii:

 1. ioana alexandra4 aprilie 2012, 18:54

  ma bucur ca aceasta carte va aparea cu Bravo.
  descrierea e super funny, imi place:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau sa-mi iau si eu aceasta carte pentru ca-mi place ideea si chiar sunt curioasa in legatura cu ea.

  RăspundețiȘtergere
 3. inca nu m-am hotarat in privinta ei , nu stiu daca sa o cumpar sau nu.mai vedem pana in 24 aprilie.

  RăspundețiȘtergere
 4. care-i treaba cu ,,iubitul virtual"? a citit-o cineva?

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu nu am citit-o, dar intentionez sa o cumpar pentru ca am nevoie si de carti mai realistice. Da, iubesc fantasy-ul, dar si aceasta merita. La urma urmei...inventia personajelor poate fi o inventie a unor persoane pe care le cunoastem...
  Niciodata nu se stie.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce ma bucur ca va aparea aceasta carte si la noi:D, cu siguranta o sa o cumpar, la fel si Clubul V. Am intrat pe siteul lui Kate Brian si am vazut ca are multe carti interesante cu coperti suuuper, sper sa mai publice cateva cu Bravo.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am auzit de Sweet 16 si The V Club, dar nu si de aceasta si chiar daca sunt innebunita de romanele fantasy, cred ca mi-ar face placere sa o citesc si pe aceasta.

  @MARIANA RADOI: nu cred ca a apucat cineva sa o citeasca, nici prin afara nu am vazut-o pe bloguri, dar ca poveste pare draguta.

  RăspundețiȘtergere
 8. ma bucura faptul ca revista bravo continua sa ne ofere carti la pret foarte bun, cartile de genu asta imi plac foarte mult, chiar ador sa citesc orice numa sa nu ma plictiseasca pentru ca le abandonez rapid. astept sa cumpar cartea luna asta

  RăspundețiȘtergere
 9. De abia astept cartea. "Clubul V" este chiar frumoasa. Sper sa fie si asta la fel de frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 10. imi plac foarte tare cartile de genul acestea, sunt simple, usor de citit, intriga e super amuzanta si in general sunt cu final fericit.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate