Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/23/2012

The Host Teaser Trailer

Este o ecranizare a romanului cu același titlu scris de Stephenie Meyer, autoarea Sagăi Amurg.
 Melanie Stryder refuză să se stingă.

Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Când Melanie, unul dintre puţinii oameni "sălbatici" în viaţă, este capturată, are convingerea că i-a sosit sfârşitul. Wanderer, "sufletul" invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată despre provocările cauzate de trăirea în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, amintirile mult prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se aştepta: vechiul chiriaş al corpului acesteia refuză să renunţe la posesiile minţii ei.

Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând să descopere ascunzătorile mişcării de rezistenţă. În schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre omul pe care aceasta îl iubeşte - Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie, Wanderer începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei.
Când forţele exterioare le transformă pe Wanderer şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare care se dovedeşte a fi periculoasă şi nesigură.


@Carti Alese

8 comentarii:

 1. ioana alexandra23 martie 2012, 16:34

  prea putin!! sper sa mai apara si alt trailer, cat de curand!
  cartea mi-a placut foarte mult, chiar vreau sa o recitesc, numai ca nu prea am timp!

  RăspundețiȘtergere
 2. lol , acum chiar se fac filme dupa toate cartile? mi-a fost prea groaza sa ma apuc de carte ca e groasa , dar poate o sa ma uit la film , m-a facut tare curios.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am tot auzit de carte, insa n-am citit-o, nu prea ma dau in vant dupa stilul autoarei, insa poate voi incerca sa vad filmul.

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra23 martie 2012, 21:06

  @Addicted Gazda e foarte diferita de Twilight si foarte frumoasa. crede-ma, merita citita! dar poate ca filmul te va convinge:D

  RăspundețiȘtergere
 5. am citit cartea. O SINGURA data....si asta spune multe despre faptul ca.....am fost dezamagita. Cartea e buna, daca nu ai citit inaintea ei seria Twilight scrisa tot de SM.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am aceeasi parere ca @MARIANA RADOI, mie nu mi-a placut seria Amurg, adevarul e ca ma dezgusta, dar Gazda e altceva si eu cred ca e mai buna decat Amurg.

  RăspundețiȘtergere
 7. Well, mie mi-a placut foarte mult cartea. Sunt curioasa cum va fi filmul.

  RăspundețiȘtergere
 8. De abia astept sa vad filmul. Sper ca pana apare sa citesc si cartea.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate