Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/14/2012

Dispozitive Infernale 2 : Printul Mecanic de Cassandra Clare

PRINŢUL MECANIC, cartea a doua din seria DISPOZITIVE INFERNALE de Cassandra Clare
Nu rata continuarea bestsellerului New York Times
ÎNGERUL MECANIC!
În Anglia victoriană, aventurile celor trei prieteni – Tessa, Will şi Jem – continuă! Ei descoperă de ce sumbrul Mortmain – căruia tatăl său, John Shade, îi hărăzise încă de mic copil un viitor strălucit – îi urăşte pe vânătorii de umbre. Totodată, relaţiile dintre cei trei se complică, iar Tessa este pusă în situaţia de a face o alegere delicată. Will îi dezvăluie Tessei un secret dureros, dar pare să fie prea târziu…
Tessa Gray şi-a găsit în sfârşit locul, alături de vânătorii de umbre. Dar liniştea se dovedeşte a fi trecătoare când forţe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture de la conducerea Institutului pe Charlotte, protectoarea ei. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă uşoară pentru misteriosul Magistru, care urmăreşte să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.
Cu ajutorul lui Will şi Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuieşte pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susţine el, viaţa îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceaţă spre un conac de care sunt legate poveşti cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecătoare, unde Tessa descoperă că adevărul despre originile ei este mult mai sinistru decât îşi închipuise vreodată. Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceştia înţeleg că Magistrul le ştie fiecare mişcare – şi că unul dintre apropiaţii lor i-a trădat.
Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorinţa de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul şi-l construise în jurul lui începe să se năruie. Oare, dacă-l vor găsi pe Magistru, Will va putea să se elibereze de secretele sale şi să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea şi de menirea ei?
În vreme ce căutarea Magistrului, dar şi a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situaţii primejdioase, Tessa înţelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poţi corupe chiar şi cea mai curată inimă.
Iar pentru fanii seriei, o SURPRIZĂ!  – în exclusivitate în paginile acestei ediţii, trei texte inedite:
 • Dedicaţia lui Will pentru Tessa pe un exemplar din Poveste despre două oraşe, de Charles Dickens
 • Epistola scrisă de Will pentru familia lui, la împlinirea vârstei de şaptesprezece ani, dar pe care nu o va expedia niciodată
 • Scurtă relatare a primei întâlniri dintre Jem şi Tessa
Pentru a afla mai multe despre seriile Instrumente mortale şi Dispozitive infernale, vizitaţi site-urile mortalinstruments.com şi theinfernaldevices.com.
Puteţi urmări aici trailer-ul cartii:
Urmăreşte aici un interviu cu Cassandra Clare, prezentând Prinţul mecanic:http://www.podcast.tv/video-episodes/watch-cassandra-clare-discuss-clockwork-prince-16530421.html 
@Carti Alese

7 comentarii:

 1. O alta coperta foarte frumos realizata. Si totusi...atat de putini bani pentru cat de multe tentatii livresti exista....

  RăspundețiȘtergere
 2. De-abia am terminat primul volum si sunt foarte nerabdatoare sa-l citesc pe-al doilea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am tot auzit de serie si am spus ca o voi lua si eu cand voi mai termina cu cele pe care le am deja si voi avea si banuti de cheltuit. Si e foarte frumoasa coperta, tare chipes acel print.

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra5 martie 2012, 19:48

  coperta este foarte frumoasa, ca si prima de altfel. abia astept sa vad cum va arata a treia:D

  RăspundețiȘtergere
 5. asta e continuarea de la ce? ca atatea sunt ca nici nu le mai ti minte...

  RăspundețiȘtergere
 6. toate cartile de pe site sunt super-interesante,dar eu nu am aproape niciuna.ma delectez doar cu parerile tale despre ele.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate