Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/14/2012

Tempest de Julie Cross

Este anul 2009.  Jackson Meyer este un tip normal de nouăsprezece ani ... E la facultate,are o iubită ... și poate călători înapoi în timpDar nu e ca în filme - nu se schimbă nimic în prezent după salturile salenu exista probleme de spațiu-timp continuum, este doar o distracție inofensivă.Asta este ... până ce niște străini dau buzna  peste Jackson şi iubita luiHollyşi în timpul unei lupte cu JacksonHolly este  împuşcată. Panicat, Jackson sare înapoi doi ani pentru 2007, de data aceasta e diferit.
Se întoarce în anul 2007, acesta este blocat, nu poate înainta în viitor.Disperat să se întoarcă într-un fel până în 2009 pentru a salva Holly.Jackson se stabilește în 2007 şi învaţă ceea ce se poate despre abilitătile sale.Cei care au împușcat-o pe Holly se întorc în trecut după Jackson. Acești inamici ai timpului vor să pună mâna pe puterea lui...@ Carti Alese

6 comentarii:

 1. Uu.. foarte tare cartea, n-as vrea sa fiu in locul lui Jackson.
  Si coperta e foarte draguta si inspirata

  RăspundețiȘtergere
 2. Am mai auzit eu de carti legate de calatoria in timp, insa nu pusa problema asa. Cred c-as citi-o si probabil merita, n-am auzit inca pe cineva ca a citit-o ca sa-mi zica o parere clara.

  RăspundețiȘtergere
 3. ioana alexandra6 martie 2012, 19:56

  foarte promitatoare descrierea cartii. daca as avea ocazia, as citi-o

  RăspundețiȘtergere
 4. ceva sanse sa apara si pe la noi , ca pare draguta.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate