Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/04/2011

Seria MADISON AVERY de Kim Harrison - CORINTeens

 „Mă numesc Madison Avery şi trebuie să vă spun că acolo se află mai mult decât puteţi vedea, auzi sau atinge. Ştiu, pentru că eu mă aflu acolo. Şi văd. Aud. Ating. Trăiesc.”

Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine ştie ce motiv, ea a fost ţinta unui spintecător al întunericului – da, genul acela de spintecător – decis să scape de ea, cu trup şi suflet. Dar, înainte ca spintecătorul să-şi încheie treaba, Madison a reuşit să-i ia amuleta ciudată şi strălucitoare şi să scape.
Acum, e captivă pe Pământ – moartă, dar nu dispărută. Cumva, amuleta îi oferă iluzia unui corp, permiţându-i să trăiască la limita dintre viaţă şi moarte, undeva între acum şi ceea ce urmează.
Nu ştie de ce, spintecătorul întunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gând să stea cu mâinile în sân şi să lase soarta


să-şi urmeze cursul.Cu puţină ingeniozitate şi cu ajutorul unui spintecător al luminii (unul dintre tipii buni! poate…), dar şi al băiatului de care e  îndrăgostită, precum şi al (o, da!) îngerului ei păzitor, Madison e gata să-şi ia destinul în propriile mâini o dată pentru totdeauna, înainte ca acesta să o controleze pe ea.
Asta dacă ea crede în asemenea lucruri.

„Romanul de debut pentru tineri al lui Kim Harrison e plin de stil şi original. Teribil de distractiv, cu numeroase întorsături de situaţie.” – Kelley Armstrong, autoarea bestseller New York Times a seriei Forţele răului absolut
 „Când e vorba de un roman de Kim Harrison, mă aştept la acţiune, umor, construirea de noi lumi, personaje feminine puternice, prietenii adevărate şi un strop de dragoste. Le-am găsit pe toate în această carte.” – Melissa Marr, autoarea bestseller New York Times a seriei Fascinaţie.
Vă veţi putea bucura de primul Volum al serieri , Pe jumătate moartă,  mai devreme decât aţi putea crede. Mai multe nu vă pot spune, e o surpriză.
@Carti Alese

8 comentarii:

 1. Chiar astept cu nerabdare seria asta. In ultimul timp au aparut numai carti bune :)

  RăspundețiȘtergere
 2. super. as vrea sa apara luna asta, la targ:X
  si sunt curioasa cum vor fi copertile de la noi

  RăspundețiȘtergere
 3. ,,pe jumatate moarta" aici......,,moarta dea binelea" pe la vampirii sudului. NE-mortii sunt la moda, vad.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie imi plac foarte mult aceste coperti:X tipa e simpatica :)

  RăspundețiȘtergere
 5. sincer , ultima coperta strica seria. putea sa o puna pe madison (probabil ca ea e pe coperta) cu fata spre stanga si arata mult mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. ioana alexandra13 martie 2012, 18:34

  mie ultima coperta mi se pare cea mai frumoasa
  primul volum nu l-am citit inca..

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate