Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/13/2011

Promotii si Surprize Editura Leda

 II. PROMOŢII ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE
Faţă de cele prezentate săptămâna trecută, azi nu am decât una singură în plus, pe care de fapt am uitat să v-o anunţ atunci. E vorba de „Promoţia 2+1 cadou la toate cărţile LEDA” (şi nu numai, fiindcă se aplică şi la toate cărţile CORINT JUNIOR şi CORINT, ce mai, la toate cărţile grupului!) valabilă în reţeaua librăriilor Cărtureşti (din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Arad şi Suceava) şi pe online-ul lor:
III. APARIŢII
Aici ştiu că aşteptaţi cu toţii vestea legată de colaborarea cu revista Bravo în distribuirea ediţiei de chioşc a seriei Vampirii Sudului/Trueblood de Charlaine Harris. Ei bine, e una bună, s-au decis pentru încă 2 volume. Adică până la volumul 6 nu trebuie să vă îngrijoraţi că nu veţi avea ediţie de chioşc. Apoi, în funcţie de vânzări, se va lua o decizie pentru restul volumelor. Nu am altceva să vă spun, decât: „Cumpăraţi, cumpăraţi şi iar cumpăraţi!”

NIGHT HUNTRESS de Jeaniene Frost

După ce am numărat cu greu opţiunile voastre (din care a trebuit să le exclud pe cele multiple, de genul „Vrem FEVER, FEVER, FEVER!”, sau repetarea aceloraşi titluri în mai multe postări ale aceleiaşi persoane), câştigătoare a ieşit seria anunţată mai sus, despre care o să vă spun câteva cuvinte mai departe.

           

Eroina seriei este Catherine Crawfield, pe scurt Cat, vampir pe jumătate, care vânează morţi vii, în speranţa că unul dintre aceştia este tatăl său – cel care s-a făcut vinovat de distrugerea vieţii mamei ei. În timpul acestui demers vindicativ, este capturată de Bones, un vampir vânător de recompense, şi este silită să încheie un parteneriat cu acesta. Parteneriat în acţiune, dar treptat ajunge să se îndrăgostească de el, au problemele pe care le are orice cuplu şi, în ciuda pasiunii năvalnice din relaţia lor, ajung să se despartă.
Apoi Cat devine Agentul Special Cat Crawfield, şi lucrează pentru guvern, având misiunea, acum oficială, de a scăpa lumea de morţii vii periculoşi. Ea încă mai foloseşte toate tehnicile pe care le-a învăţat de la Bones, fostul ei iubit sexy şi periculos, dar în momentul în care Cat devine ţinta unor tentative de asasinat, singura persoană care poate să o ajute este tot vampirul pe care l-a părăsit.
Ar trebui să urmeze perioada cea mai bună din viaţa lui Cat Crawfield. Cu iubitul ei Bones din nou alături, ea a reuşit să îi protejeze pe muritori de morţii vii periculoşi. Dar chiar dacă Cat s-a deghizat de nenumărate ori ca să îşi protejeze adevărata ei identitate de însetaţii consumatori de sânge, ea este până la urmă deconspirată şi astfel ajunge să se confrunte cu o mare primejdie, de parcă ar fi fost ferită de primejdii până acum!
Ce întorsătură iau lucrurile şi în ce aventuri se aruncă eroina, în ce carusel al pasiunii este prinsă veţi afla citind aceste prime trei cărţi ale seriei, începând cu sfârşitul primului trimestru al anului următor.

Mie îmi plac foarte mult coperţile originale, aşa că voi face demersuri să le obţinem pentru ediţia în limba română.@Carti Alese

8 comentarii:

 1. ma bucur enorm ca apare si la noi Night Huntress:X
  sper sa pastreze copertile

  RăspundețiȘtergere
 2. ma bucur ca apare si la noi.imi plac mult copertile

  RăspundețiȘtergere
 3. Voi trece si eu sa vad oferta de 2+1 de la Carturesti, sunt curioasa sa vad daca a treia carte e la alegerea mea sau imi dau ei ce carte vor ei. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. @Oanna da si eu sunt curioasa. s-ar putea sa iti dea cadou cartea care e cea mai ieftina dintre cele 3 (asa stiu ca se face deobicei):D

  RăspundețiȘtergere
 5. :)) am si eu una dintre carti si sigur nu e prima. Destined for an early grave (a 4-a)

  RăspundețiȘtergere
 6. sincer , abia astept the night huntress.

  RăspundețiȘtergere
 7. ioana alexandra13 martie 2012, 18:58

  off ma asteptam ca Leda sa scoata mai devreme NIGHT HUNTRESS:X dar vad ca se duce si martie, si tot n-a aparut:((

  RăspundețiȘtergere
 8. mai frumoase copertile straine...mai multa imaginatie.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate