Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/15/2011

VAMPIRII SUDULUI. TRUE BLOOD – EDIŢIE DE CHIOŞC CU BRAVO ŞI BRAVO GIRL

 DOAR 10.99 LEI cu revista Bravo!
 Morti pana la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne ofera un amalgam indraznet de genuri (politist, science-fiction, dragoste), o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism. Tanara telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana. si tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi. Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originala a lumii fascinante a creaturilor noptii, precum si a relatiei acestora cu oamenii, care reusesc, mai mult sau mai putin, sa ii accepte sa traiasca alaturi. Succesul cartii se datoreaza atat stilului cuceritor al autoarei, cat si valorii autentice pe care aceasta stie sa o imprime scrisului sau. "Un autor de un rar talent." -Publishers Week

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. multam pentru informatie....intru si eu in cursa....

  RăspundețiȘtergere
 2. ma enerveaza faptul ca nu am avut rabdare pana la anul, cand apare la hbo seria 5 a filmului, si....m-a indemnat necuratul sa vad tot serialul....concluzie: nu ma mai uit niciodaa la un serial ale carui filmari nu s-au terminat!

  RăspundețiȘtergere
 3. fi-ar mi-ar fi placut sa detin primul volum.dar il cumpar eu :d :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce mult ma bucura aceasta colaborare. Asa voi reusi si eu sa citesc mai multe volume din aceasta serie si de ce nu, poate se vor decide sa publice toate volumele impreuna cu revista. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. ioana alexandra16 martie 2012, 19:09

  Bravo si Leda au reusit sa faca o colaborare de milionae!!

  RăspundețiȘtergere
 6. leda reuseste sa ne surprinda si ne ofera cele mai frumoase carti la un pret foarte mic.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate