Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/26/2011

Precomanda Eve de Anna Carey la Editura Leda

O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă, Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.
EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Nu stiu daca as cumpara aceasta carte.dar cred ca va fi o bucurie pentru cei carora le place acest tip de carti

  RăspundețiȘtergere
 2. apre si urmatorul volum si toata viseaza deja la urmatorul, chiar daca inca nu s-a lansat nici acesta

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu cred ca voi reusi sa fac precomanda acum dar cu siguranta imi doresc sa o citesc asa ca la un moment dat tot o voi cumpara. Mai bine mai tarziu decat niciodata. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra16 martie 2012, 18:51

  o carte supera, ma bucur ca a aparut si la noi

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate