Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/27/2011

Precomanda Casa Noptii 8 :Iertarea“... Găseşte-o pe Zoey Redbird! Condu-mi spiritul la ea! Urmează legătura dintre noi! Dacă ea se află în Ţinutul Viselor, nu se poate ascunde de mine. Spiritele noastre se cunosc prea bine. Acum pleacă!”
Cât de strânse trebuie să fie legăturile de prietenie și cât de puternică afecțiunea, pentru a înlătura rănile unei inimi rănite?
P.C. CAST este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica ei, KRISTIN CAST, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie.
Vândută în milioane de exemplare, seria Casa Nopţii se bucură de un uriaş succes internaţional!
În pregătire, volumul al nouălea.@Carti Alese

8 comentarii:

 1. De cand astept asta:X Cred ca este cartea pe care mi`o doresc cel mai mult toamna asta.:)

  RăspundețiȘtergere
 2. o serie destul de mare.imi place in special coperta.Este superba.in privinta seriei nu am avut ocazia sa o citesc,dar din descrieri este interesanta

  RăspundețiȘtergere
 3. abia astept sa citesc continuarea volumului 7 :X
  dar daca se mai fac multe carti in aceasta serie ar fi cam o prostie...cat de lunga poate fi seria?...deja publica carti in seria asta numa pentru ca a avut succes cu ele nu pentru ca ii mai zic idei :(

  RăspundețiȘtergere
 4. Am citit volumul 1 si detin volumul 2, dar m-am hotarat sa astept pana o sa am cel putin 4 volume pana o sa continui seria. Am si eu o intrebare: a fost nu de mult un concurs cu coperta volumului 8. Sa inteleg ca aceasta este castigatoarea?

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu deocamdata am citit doar primele doua volume deci m-ai am ceva pana ajung la acest volum 8. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. ioana alexandra16 martie 2012, 18:50

  seria asta nu o am
  coperta imi place foarte mult

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate