Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/23/2011

Eve de Anna Carey In curand la LEDA (Citeste un fragment)

O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.
 EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.


@Carti Alese

5 comentarii:

 1. abia astept sa apara!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai din cate stiu apare pe 4 octombrie. Mai e putin:x [Plus: Trebuie sa o am:))]

  RăspundețiȘtergere
 3. nu prea ma incanta acesta carte.Dar daca mi-ar face-o cineva cadou nu as refuza-o./

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu am avut unele indoieli in privinta cartii dar dupa ce am citit acest fragment acestea au disparut in totalitate.

  RăspundețiȘtergere
 5. ioana alexandra16 martie 2012, 18:56

  nu am avut indoieli cu privire la carte si bine am facut-chiar merita!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate