Treceți la conținutul principal

SURPRIZELE DE MIERCURI (4)

I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE:

1. Din data de 8 august aveţi, până la sfârşitul lunii, o nouă promoţie, chiar pe site-ul editurii, pentru titluri SF/thriller LEDA. Linkul promoţiei, cu titlurile pe care le puteţi cumpăra, este următorul: http://www.ledabooks.ro/promo_august/
2. De pe data de 9 august până pe 22 august se derulează, aşa cum v-am anunţat miercurea trecută, promoţia de urban fantasy la magazinele CORA. Este menţionată şi în catalogul lor, la pagina 17, în colţul din dreapta sus (văd că preţul pe exemplar este chiar mai mic decât v-am spus eu): http://www.cora.ro/index.php?sectiune=002&categorie=x&p=sql_002_00&md=x&smd=0000000038#/16/
3. Şi nu uitaţi de promoţia fantasy de pe Elefant.ro, valabilă până pe 31 august: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.

II. APARIŢII

Din păcate, aici trebuie să vă spun despre o mică întârziere. Volumul al treilea din Micuţele mincinoase, intitulat Perfect, va apărea pe 16 august. Îmi pare rău, dar tipografia, prea prinsă cu ediţiile de chioşc, ne-a anunţat ieri că nu poate livra cărţile mai devreme de această dată.
A, uitam să vă spun! Până la urmă, cei de la BRAVO au acceptat să distribuie TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI în ediţie de chioşc împreună cu revista. De fapt, cu revistele (BRAVO şi BRAVO GIRL), ca să poată susţine un ritm săptămânal. Vor începe în septembrie, pe 27 parcă, cu primul volum, Morţi până la apus, si vor continua cu încă trei. Deci contractul e deocamdată pe 4 titluri. După ce vor vedea cum merg vânzările, vor lua o decizie cu privire la prelungirea contractului pentru restul volumelor.


III. SERII NOI

CEL MAI ÎNVIORĂTOR DEBUT DE PARANORMAL ROMANCE AL ANULUI 2010
Seria PARANORMALCY de KIERSTEN WHITE la CORINT JUNIOR

După cum mulţi dintre voi aţi aflat deja, trilogia PARANORMALCY a autoarei Kiersten White este acum în portofoliul Corint Junior, şi va fi publicată începând din această toamnă pe imprintul CORINTeens, alăturându-se altor trilogii de succes, recent publicate sau în derulare: CERCUL SECRET de L.J. Smith şi PROFEŢIILE ORACOLULUI de Catherine Fisher.
Trebuie să vă menţionez că am fost foarte plăcut impresionat de entuziasmul cu care autoarea a anunţat deal-ul cu noi pe propriul blog http://kierstenwrites.blogspot.com/2011/08/bine-bine.html, şi îi mulţumesc Sabinei pentru semnalarea acestui lucru!
Primul volum al trilogiei, Paranormalcy, a apărut în Statele Unite în august 2010, al doilea, Supernaturally, în iulie 2011, iar al treilea, Endlessly, va apărea în 2012. Vom încerca şi la această serie să păstrăm coperţile originale, care mi se par foarte frumoase. Le anexez pentru cei care nu le ştiu.


Personajul principal se numeşte Evie. Este (cum altfel?) o adolescentă care îşi doreşte o viaţă normală, fără să aibă însă parte (spre deliciul vostru, al cititorilor) de aşa ceva. Vă prezint succint primul volum.
Evie a crezut dintotdeauna despre ea însăşi că este o adolescentă normală, deşi unele lucruri te-ar face să gândeşti contrariul: ea lucrează pentru Agenţia Internaţională de Siguranţă Paranormală, fostul ei iubit este silf, se îndrăgosteşte de un formă-schimbător şi este singura persoană care vede ce se află dincolo de farmecul creaturilor paranormale.
Dar ea este pe cale să-şi dea seama că este foarte posibil să se afle în centrul unei fabuloase profeţii întunecate care promite distrugerea tuturor creaturilor paranormale.
Aşa că… adio, normalitate!

* * *

Pe lângă faptul că a devenit New York Times Bestseller, cartea întâi, a seriei, Paranormalcy, este:

  • selecţionată de Publisher’s Weekly, pentru debut remarcabil în 2010
  • selecţionată pentru Junior Library Guild

În plus, e nominalizată la o mulţime de premii şi tradusă în mai multe ţări, printre care în curând va figura şi România.

Despre autoare: KIERSTEN WHITE s-a născut şi a crescut în statul Utah din Statele Unite. După cum mărturiseşte ea însăşi, are un soţ înalt, doi copii mici şi trăieşte în San Diego, California, în apropiere de ocean, ducând o viaţă absolut normală.
Tocmai prea multă normalitate a împins-o către fascinaţia pentru tot ce este paranormal, inclusiv pentru (dar fără să se limiteze la) vampiri, zâne, cultura pop.
Anul trecut, în vară, a vizitat ţara noastră. Mai mult, soţul ei a locuit timp de doi ani în România şi vorbeşte fluent limba română.
O să închei cu o părere foarte simpatică despre Paranormalcy, a unei autoare pe care cu siguranţă o cunoaşteţi: „Un montagne-russe ameţitor. În această poveste am descoperit tot ce speram – îndrăzneală, umor, groază. Atenţie! M-am îndrăgostit!” (Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Hush, Hush, bestseller New York Times

Comentarii

  1. pot sa spun cu mana pe inima ca, cel putin cei de la elefant.o sunt seriosi....si cu reducerile afisate si cu promptitudinea prezentarii comenzii....am comandat de la ei, recent....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur atat de mult pentru reusita cu Vampirii Sudului <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca o sa aiba destule vanzari incat sa scoata si restul volumelor!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am citit inca, asa ca mi`ar placea sa le cumpar impreuna cu revista.:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Aparitia seriei Paranormalcy ma bucura foarte mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe mine ma bucura seria Paranormalcy. la inceput nu eram asa entuziasmata, dar primul volum mi-a placut

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi