Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/17/2011

The Nine lives of Chloe King Finalul Sezonului 1 -Pretty Little Liars-The Lying Game

"Chloe King era o fata obișnuită de șaisprezece ani. Își făcea temele și lua note bune,dar nu se temea se chiulească uneori de la cursuri pentru a ieși împreună cu prietenii ei.Dormea acasă,dar încerca sa evite orice contact cu mama ei.Nimic ieșit din comun.
Apoi a căzut din cel mai înalt turn din San Francisco și viata ei s-a schimbat.Pentru început,a murit.Apoi s-a trezit. Acum viata lui Chloe este oricum doar normala nu.Dintr-odată băieții se învârt în jurul ei,ii cresc gheare și cineva încearcă sa o ucidă.
Din fericire pentru Chloe mai are încă opt vieți"
Sursa rezumat: Blogul Madălinei

Finalul de sezon a fost exceptional.Episodul cu numărul 10 (ultimul din sezonul 1) după mine a fost cel mai bun de până acum. Umorul may şi uman nu dispare iar surprizele  sunt chiar multe.
Brian cu ajutorul lui Chloe îşi găseşte bunica, pe care o credea moartă, dar reuniunea de familie se rezuma doar la atât?
Chloe este mai ataşată de Brian, DA ÎL IUBEŞTE, dar ea e diferită iar un sărut ar fi fatal!
Finalul episodului e unul şocant, dramatic...nu vi-l dezvălui pentru că e prea genial sau să spun* tragic. Sper că o să fie şi sezonul 2, TREBUIE!

 Încă două episoade până Pretty Little Liars o să ia o pauză.În episodul 11 s-ar putea să aflăm cine e A? --WoW
The Lying Game este noul serial bazat pe cărţile lui Sara Shepard, care a scris şi  Micuţele Mincinoase-serie care a apărut la EDITURA LEDA , după care s-a şi făcut serialul de succes Pretty Little Liars. 
The Lying Game a apărut pe 15 august in S.U.A, la noi pe 16 iar primul episod a fost unul bun, mi-a placut multă intriga şi situaţia încâlcită.
PROMO episodul 2:

6 comentarii:

 1. Am vazut toate cele 3 episoade.:)
  *The Nine lives of Chloe King are cam putine episoade intr-un sezon...
  *Nu cred ca vom afla nimic despre A...mai mult ca sigur psihologul va muri inainte sa le spuna cine este:))
  *The Lying Game a avut un inceput promitator.

  RăspundețiȘtergere
 2. Intr-adevar trebuie un sezon 2 pentru "The nine lives of Chloe King"! Finalul a fost destul de ciudat si straniu (eu,personal nu am inteles legatura dintre bunica lui Brian si Chloe).
  "The lying game" pare a fi un serial ce da dependenta.Can`t wait the next episode!:X
  "Pretty little liars" parca incepe sa se ... incalceasca prea tare - ba sunt la un pas sa afle cine e A, ba se trezesc ca defapt nu stiu nimic - si isi cam pierde din sens.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mda, nici eu nu am prea inteles legatura dintre bunica lui Brian si Chloe. Dar, oricum, episodul a fost...wow! Am deja cateva teorii:)) Si, cu siguranta va mai fi cel putin un sezon, deoarece nu ne pot lasa asa...adica, ce e cu zane? Fratele lui Alek????? Si mai sunt muulte... Dar, oricum, am gasit undeva ca cica s-ar putea ca acest episod sa nu fie "season finale", ci "summer finale", deci poate sezonul nu s-a terminat...desi nu prea cred sa ia pauza in mijlocul sezonului... Oricum, serialul este bestial!!! la fel si Pretty little liars, dar in ca nu am apucat sa vad ultimul episod aparut. Si, anonim, ai dreptate. Parca "p.l.l." nu mai are farmecul de la inceput...

  RăspundețiȘtergere
 4. pe wikipedia scrie " season finale: 16 august 2011"

  RăspundețiȘtergere
 5. Mare pacat ca au anulat serialul The nine lives of Chloe King. Bine macar ca vor aparea cartile si putem afla continuarea. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. ioana alexandra19 martie 2012, 15:03

  vreau si sa urmaresc The lying game. am citit primul volum si mi-a placut mult

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate