Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/15/2011

DIN 16 AUGUST REVELAŢIA – VOL. 2 DIN SERIA FORŢELE RĂULUI ABSOLUT DE KELLEY ARMSTRONG ÎMPREUNA CU REVISTA BRAVO

"Revelatia este un roman inca si mai reusit decat Invocarea. Chloe si prietenii ei adolescenti supranaturali se straduiesc sa gaseasca un ajutor in lupta impotriva grupului care incearca sa-i ia ostatici, si nu exista nici un moment trenant in calatoria lor si nici un rand neizbutit in scrierea lui Armstrong." - Charlaine Harris

Chloe Saunders este o necromanta ale carei puteri nu pot fi controlate: ea readuce mortii la viata chiar si fara sa vrea. Iar puterile ei crescande reprezinta o amenintare pentru cei care au creat-o initial ca pe un experiment stiintific, prin modificari genetice. Acum, Chloe fuge pentru a-si salva viata, impreuna cu trei dintre prietenii ei inzestrati cu puteri supranaturale - doi vrajitori si un varcolac -, inainte ca Grupul Edison sa ii gaseasca si sa ii lichideze.
10.99 LEI CU REVISTA BRAVO!

6 comentarii:

 1. de abia astept sa citesc cartea...... invocarea a fost superba ..... sper ca si revelatia sa fie la fel de captivanta :X sau chiar mai captivanta :D .....

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, e superba seria! Merita citita.

  RăspundețiȘtergere
 3. Le`am citit din fericire pe primele 2:))
  O mai am pe a 3`a

  RăspundețiȘtergere
 4. O data cu aparitia cartilor impreuna cu revista Bravo am reusit sa citesc si eu toata seria. Mi-a placut foarte mult, este superba.

  RăspundețiȘtergere
 5. un lucru foarte bun chestia asta cu editia de chiosc.cei care nu au posibilitatea sa si-o achizitioneze cartonata ,macar si-o iau asa.pacat ca nu pot publica academia vampirilor.

  RăspundețiȘtergere
 6. ioana alexandra19 martie 2012, 19:08

  mi-a placut foarte mult seria asta. chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult:))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate