Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/30/2011

Comanda Luna Albastra

Continuarea cartii EVERMORE.


Dornică să afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever îl roagă pe iubitul ei, Damen, să o înveţe. Dar, pe măsură ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slăbesc. Dă semne de boală, are pierderi de memorie şi devine tot mai distant. În încercarea de a-l salva, Ever călătoreşte în altă dimensiune, ceamagică a ţinutului verii, unde află secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu. Dar, în timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descoperă un text vechi în care este descris mecanismul de funcţionare al timpului. Acum Ever trebuie să aleagă între a da timpul înapoi şi a-şi salva familia sau să rămână în prezent şi să-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav.

5 comentarii:

 1. In curand o sa fac o recenzie primului volum si din cat am citit e foarte interesanta!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am citit`o, si sincer mi'a placut.
  Cred ca si eu o sa ii fac o recenzie, ma mai gandesc!:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am citit inca nici primul volum dar cei care au facut deja acest lucru au numai pareri de bine despre ea deci cred ca in curand o voi cumpara si eu.

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra19 martie 2012, 14:59

  am citit primul volum si pot spune ca este foarte dragut. actiune nu prea a avut, hmm nu e cine stie ce! pe la doilea nu o sa-l citesc

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate